28. huhtikuuta 2010

Puretaanko leikkimökki?

Naapurit ovat katselleet ihmeissään touhujamme pihan perimmäisessä nurkassa. Uskalsivat lopulta avata suunsa ja kysyivät, että aiotaanko me tosiaan purkaa leikkimökki, joka on ollut pihassa 50-luvulta lähtien. Kieltämättä se saattoi vaikuttaa siltä, kun leikkimökistä oli siinä vaiheessa kannettu ulos kaikki, mikä irti lähti, ja jäljellä olivat vain ulkoseinät ja katto. Ikkunakin tipahti paikaltaan ja lasit hajosivat... Kyllä meillä on ihan tolkku tässä touhun taustalla. Leikkimökki oli ollut varastona ja koirankoppina, ja sitä oli laiminlyöty. Seinien sisältä löytyi linnunpesiä, jotka olivat saaneet kovalevyt sisäseinillä homehtumaan. Ikkunan yläpuoleltä piti yksi märkä parru repiä irti. Koiranluukun alta löytyi mökin alkuperäinen väri. Mitäs sitten aiotaan tehdä tälle mökinrähjälle? Mökki maalataan eri väriseksi ja kattoon laitetaan uusi huopa, jos vuotaa. Sisäpuolet paneloidaan ja laitetaan lautalattia ja maalataan sisälläkin. Siitä tulee vielä ihana, uskotteko? Sitä en vain tiedä, valmistuuko tänä kesänä... ;)13 kommenttia:

Una kirjoitti...

Uskon. =) ♥

Miia - Miian unelmia kirjoitti...

Minäkin uskon, että tulee ihana!

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Hieno siitä tulee! Ajan kanssa, ei kannata kiirehtiä.

Iloista vappua!!

Tirlittan kirjoitti...

Siitä tulee varmasti ihana!

Mukavaa vappua :)

heini kirjoitti...

Oih, ei epäilystäkään, että eikö tulis hieno! Mä niin haaveilen saavani vanhan leikkimökin jostain meidän lapsille... :)

-Heini-

Kirsikka kirjoitti...

Varmasti tulee ihana. Minulla ei ole koskaan lapsena ollut leikkimökkiä ja toivoisin että meidän tytöillä joskus olisi. Tällä hetkellä ei mahkuja siihen, mutta ehkä tulevaisuudessa...

Kultsin kämppä kirjoitti...

Tämän kokoiset projektit ovat ehdottomasti suosikkejani!
Valmista jälkeä syntyy nopeasti ja silti tietää jotain tehneensä.

Mökistä tulee varmasti ihana!

Rva Pioni kirjoitti...

Minä uskon! Sitä paitsi ihan aina lapset eivät edes tarvitse niin viimeisteltyä leikkipaikkaa, kun me aikuiset luulemme ja osaamme rakentaa. Voi sitten vähän vapaammin määmmätä! Mukavia remontteja ja leikkejä!

Niina kirjoitti...

Ihanaisia juttuja olet jutustellut ja kuvasi ovat kauniita kuin kortit. En ole hetkeen ehtinyt tänne.
Minä uskon, että mökistä tulee ihana !

Mullakin lukijat aina liikkuu. Välillä pari tippuu pois ja sitten taas on sama luku ... ?
Joku ei sitten tykkääkään tms.

Ja sitten piti kommentoida tuota pinkkiä tuolia tyttösi huoneessa että sävy on huikea. Minusta on vallan kivaa löytää aina valmiiksi maalattuja juttuja; värikin saa lohkeilla kunhan ei kokonaan varise käytössä pois ja juutu vaatteisiin.

Ja sitten vielä tuoksuherneestä. Joko istutit ? Minäkin tahdon mutten millään ehdi puutarhamyymälään. Ehkäpä huomenna ? Tai tänään ? :D

Terkuin Niina

Mukavaa kevättä!

Teija kirjoitti...

Siitä tulee vielä aivan ihana, olen varma!! 50-luvulta, vau. Varmasti aivan eri tunnelma, kun upouusissa.

Iloista vappuviikonloopua :)

lumiomena kirjoitti...

Minäkin uskon, että siitä tulee hurmaava ja tunnelmallinen!

PikkuBertta kirjoitti...

Minäkin uskon ja taisin saada uskoa omankin leikkimökin kunnostukseen.Varastona sekin toiminut viime vuosina mut nyt vois ruveta laittamaan sitä pikkuTinolle leikkipaikaksi.Äitinsä leikkimökki kun on.Tai pitää houkutella vielä,jos veisivät sen omalle tontille.

Krista kirjoitti...

Oi, oi! OIspa meilläkin sellainen ihana ....upea se on jo nyt!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...