24. helmikuuta 2010

Päivän tunnelmia

Kiva päivä, ystävä lapsineen oli täällä koko päivän. Lapset leikkivät ja me äidit vahdittiin pieniä miehiä. 1 v. taitaa olla vähän hankala ikä. Meidän pikkumies on ainakin muuttunut kärttyiseksi ja on oppinut jopa karjumaan yrittäessään saada asioita sujumaan mielensä mukaan. Ja kun tämä maailma on täynnä rajoituksia ja niistä seuraavia pettymyksiä, on elämä tässä talossa melko äänekästä tällä hetkellä.

Kevään pakolliset tulppaanikuvat tulee nyt sitten tässä. Ihana väri.

Kiitos muuten kaikille kommenteistanne ja vierailuistanne täällä. Yritän käydä mahdollisuuksien mukaan blogikierroksilla, mutta kommenttien jättäminen jää välillä vähemmälle, kun aikaa on rajallisesti.


6 kommenttia:

Pauliina kirjoitti...

:D Meillä kans on opittu omaa tahtoa. Jos sisko ottaa pienemmän siskon kädestä jotain niin se ei jää kyllä huomioimatta ;)

Sannu kirjoitti...

Onpa kauniita!Mäkin olen ostanut joka viikko nipun kotiin tulppaaneja piristämään arkea.
Teille tulee varmasti kiva keittiö.
Ihania suunnitelmia.

Anis kirjoitti...

Juuri kirjoitin blogissani samasta asiasta eli 1 vuotiaan muuttumisesta äänekkääksi lahkeessa roikkujaksi:). Nyt on hieman helpottanut mutta ääntä osaa käyttää!

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Kuulostaa tutulta! Vuoden ja kaksi kuukautta vanhan lapsen kanssa vietän täällä "hiihtolomaa" :)

Mukavaa, jos olet saanut seuraa.

heini kirjoitti...

Ihania tulppaaneita,kaunis väri! <3

Puolenvuoden kuluttua helpottaa, kun lapsi muistaa paremmin ne kodin säännöt, mitä saa tehdä ja mitä ei (muistaa siis jos haluaa)... Vaikka sitten taas se omatahto vaan kasvaa, ja sitten sitä ääntäkin lähtee vielä enemmän sillon kun asiat ei suju toivotulla tavalla. :D
Mutta kyllä ne vaan hirvittävän paljon kasvaa ja kehittyy tuon vuoden iän jälkeen. Meillä on 1v8kk poika, joka niin "iso poika" jo. :)

-Heini-

Tuula kirjoitti...

Tutun kuuloista arkea :) Meilläkin 1,5-vuotias osoittaa kovasti mieltään ja riitelee milloin mistäkin asiasta. Jos ei jokin mene oman mielen mukaan, niin johan lähtee ääntä, tai sitten heitellään tavaroita ympäriinsä...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...