25. tammikuuta 2010

Tuliaisia tytölle

Helsingin reissu olikin sitten varsin mielenkiintoinen. Olin matkalla vanhempieni kanssa, heidän autollaan ajeltiin aamuvarhain Helsinkiin. Tapetit saatiin vaihdettua ja kaupoissa kierreltyä. Päivä oli oikein onnistunut. Paluumatka sen sijaan ei mennyt ihan suunnitellusti, sillä vanhempieni reilun vuoden vanha auto irtisanoi yhteistyösopimuksen kesken kaiken. Matkaa kotiin oli vielä parisataa kilometriä. Odoteltiin sitten reilun 20 asteen pakkasessa kaksi tuntia hinausautoa ja vuokra-autoa, jolla jatkettiin matkaa kotiin. Onneksi auto pysyi käynnissä ja saatiin olla lämpimässä, muuten olisi ehkä tämä kokemus ollut paljon tukalampi. Kotona oltiin yöllä n. klo 2, joten hieman oli väsyt fiilikset eilen. Mutta Kirsikkapuuta on jo tytön huoneen seinällä, oltiin eilen ahkeria! Hommat jatkuvat tällä viikolla, loppusuora häämöttää jo.

Kuvissa tuliaisia tytölle, lampunvarjostin ja reilunkokoinen peltirasia tytön aarteille (Moko Marketista). Värit olivat niin herkulliset. Nyt pitää vielä löytää sopiva jalka tuolle pikkuvarjostimelle.




18 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

erittain mielenkiintoinen, kiitos

Anis kirjoitti...

No jopas sattui huono tuuri. Ihanat nuo ostokset, odottelen kuvia valmiista huoneesta..

Anonyymi kirjoitti...

Äh,mutta onneksi apu tuli lopulta.
Kiva rasia!

Jonna kirjoitti...

Meille kävi viime keväänä aika samalla tavalla auton kanssa, kun palattiin Kuopiosta Helsinkiin... Inhoan just siksi autolla matkustamista, kun ikinä ei voi tietää mitä tien päällä tapahtuu.

Kivoja ostoksia Mokosta! Meillä on pojan huoneessa sama varjostin vaaleansinisenä.

Kultsin kämppä kirjoitti...

Ihanan värikäs peltilaatikko, jossa tärkeät tavarat pysyvät hyvässä tallessa.

Kaisa kirjoitti...

Unelmoin just noista samoista Mokon varjostimista,mahdollisesti samassa sävyssä.Ei vaan ole Hesan reissua tiedossa ku ehkä huhtikuussa..Harmi että reissussa oli mutkia matkassa,ihanat tuliaiset onneksi löysit!

Vekarus kirjoitti...

Onneksi saitte odotella lämpimässä!

Marielisa kirjoitti...

Voi harmitus teidän automatkaa, onneksi kaikki kuitenki päättyi hyvin.
Minua kans vähän hirvittää, kun maaliskuussa lähden tien päälle (~700km) tyttärien kansssa, ilman miestä...vaikka auto on suht' uusi, niin silti...talvikelit vielä kuitenkin.

Ihan tuo lampunvarjostin :), samoin kuin peltirasiakin.

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihanat löydöt MokoMarketista...lampunvarjostin säväytti oikein kunnolla....

heini kirjoitti...

Hui kauhistus, onneksi auto pysyi lämpimänä, ja hyvä oli, että teillä ei ollut tyttö reissussa mukana.
Ihania löytöjä teit reissussa kuitenkin, ja innolla jään odottamaan tytön huoneen valmistumista. Värit tosiaan ovat herkullisia, ihania. :)

-Heini-

PirjopauliinaL kirjoitti...

Mukava blogi. Tulen toistekkin. Remontti-intoa sinne teille. Ihanan tapetin olette valinneet.

Matroskin kirjoitti...

Voi mikä matka.

Hei pitää varoittaa: meillä oli samanlainen, Kuopion torilta ostettu maatuska, ja siitä lähti maalit vauvan suuhun! Ties mitä venäläistä lyijymaalia.

Niina kirjoitti...

Ihanat jutut tyttösi on saanut! Harmi kun en huomannut ollenkaan että etsit putiikkitärppejä Hgin reissua varten. Njoh, olisin ehdottanut ainakin samaa reittiä alas Korkeavuorenkatua kuin Sanctuary. Matkalla on myös ihastuttavia kahviloita. Kannattaa ens kerralla käydä. Varsinkin Fasaani on upea paikka. Sieltä saattaa löytää myös edullisesti jotain. Itse olen löytänyt ainakin pari vanhaa kivaa taulua ja laseja edullisesti.

Ja tosi hauskoja lelukauppoja ovat Virikeaitta Etelä Esplanadilla ja Ombrellino Pohjois Esplanadilla. Fanny ja Alexander & Seimi Shop / Punavuoren Peikko myyvät ihastuttavia vaatteita lapsille (ja leluja, kenkiä jne.) Uudenmaankadulla :)

Niina kirjoitti...

Ja Kisikkapuu on oiva valinta seinään! Se on ihana seinässä. Ja emmä nyt tiedä onko sitä usealla kodissa?!
:) Itsellä ei ole tullut kyllä vastaan kuin yhdessä paikassa ;)

Anonyymi kirjoitti...

Iii-hana rasia! Missä se mokoma Moko siellä Helsingissä sijaitsee? ;)

Miia kirjoitti...

Anis: Meillä tämä tekeminen kestää, kun on niin paljon kaikkea muuta. Mutta ei tässä nyt enää kauaa pitäisi mennä, niin saadaan "valmista" aikaan.

Virva: Kyllä oli pitkät 2 tuntia... :)

Jonna: Totta, autolla tien päällä voi tapahtua mitä vaan, mutta toisaalta onpahan mulle käynyt noin junamatkallakin...

Kultsin kämppä: Minustakin värit ovat nykyään kaikki niin ihania, että ei pysty lempiväriä sanomaan. Ja rasioita, koreja ja laatikoita tarvitaan aina.

Rimpsukaisa: Varjostimet olivat ainakin nyt -40% alennuksessa.

Vekarus: Kiiteltiin kyllä onneamme, ettei auto särkynyt niin pahasti, että kylmään oltaisiin jouduttu!

Marielisa: 700 kilsaa on kyllä pitkä matka, mutta onneksi yleensä ei käy mitään ja pidän kyllä autolla matkustamisesta, kun voi pysähtyä matkan varrella silloin, kun siltä tuntuu.

Mammamiau: On se varjostin söpö, itse en olisi koskaan uskonut valitsevani tuota väriä, mutta se vaan näyttää niin kivalta tiettyjen värien kanssa. :)

Heini: Joo, jos lapset ois olleet mukana, ois varmaan pitänyt soittaa taksi ja ajaa lähimmälle huoltoasemalle odottamaan.

Piupau: Kiva, tervetuloa takaisin! :) Kiitos, remontti-intoa kyllä vielä löytyy, kun vain olisi aikaa.

Matroskin: Kiitos, eivät nuo yleensä olekaan pienimmäisellä leikeissä, paitsi jos hän hiipien yllättää isomman leikkiessä. Pääasiassa koristeena nuo maatuskat. Se on totta, että maalit ovat ties mitä, osa maatuskoista haiseekin sisältä ihan kamalalle maalinkärylle.

Niina: Kiitos vinkeistä, ehdottomasti ensi kerralla täytyy kävellä tuo Korkeavuorenkatu, kun siellä niin moni kiva liike kerran sijaitsee. Ja Kirsikkapuusta vielä, että ehkä tässä nettimaailmassa tosiaan vähän käsitys vääristyy, ei meidänkään tuttujen kodeista Kirsikkapuuta löydy ainakaan vielä. :) Se on kyllä ihana seinällä, huomasin. En edes arvannut, kuinka kiva. Olipas onni, että tuli ne vialliset tapetit ensin! ;)

Satu: Moko Market sijaitsee Perämiehenkadulla lähellä Hietalahden toria, ei paha kävelymatkakaan Mannerheimintieltä.

Maria kirjoitti...

Teillähän on menoa piisannut.
Kuvat on kyllä kauniit, niissä suloiset värit.

SariW kirjoitti...

Laatikko näyttää olevan mieluinen : ) Ihanan hempeä lampunvarjostin...
Reissussa välillä tulee noita yllättäviä mutkia matkaan. Onneksi ette ihan paleltuneet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...