12. tammikuuta 2010

Kesää odotellessa

edit. Muokkailen tätä pohjaa, että saisin vähän isommaksi näitä kuvia. Antakaa palautetta, etenkin jos menee pieleen... Kerran jo onnistuin hävittämään kaikki tekemäni muokkaukset ja piti aloittaa nollasta. Tekevälle sattuu ja en ole niin kovin taitava näissä koodausjutuissa.

Lisää löytöjä. Pikkupöytä muutti meille Joensuusta viikonloppuna, sille on niin monta mahdollista käyttötarkoitusta, että oli varmasti hyvä ostos. Joulun alla löytyi kirpparilta metallinen tarjotin, jonka kuvittelin heti puutarhapöydälle mehukannun ja lasien alustaksi tai verannalle pöydälle valkoisten kynttilöiden kanssa. Hassua, miten tuo vuodenvaihde saa ajatukset välittömästi siirtymään kesään.
10 kommenttia:

Anrinko kirjoitti...

Ihana tarjotin!
Mulla samanlainen mutta punainen.
Oli ihan täydellinen jouluna...tuollaisen haluaisin kevääksi myös. =)

Hanni kirjoitti...

Todella kauniit ostokset! Olen ihan samaa kummastellut, että heti jouluaaton jälkeen tapahtui joku yhtäkkinen siirtyminen kevääseen ja ajatukset myös pikkuhiljaa kesässä. Olen jo mielessäni sisustanut parvekkeen punaisilla pelargonioilla, valkoisilla tuoleilla ja tilkkupeitteellä!

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Kaunis tarjotin! Ehdoton mehukannun alle, omenapuun katveeseen...
Ja suloinen myös pieni pöytä. Tuollaiselle löytyy aina käyttöä!

Sari. kirjoitti...

Ihania ostoksia - minuunkin iski heti tuo tarjotin! Nam! Kesä! ♥

Teija kirjoitti...

Oivoi, pikkupöytiä tarvitaan aina. Ja varsinkin noin suloisia yksilöitä :)

Sannu kirjoitti...

Onpa ihanat löydöt:)
Eihän noita tarjottimia ole koskaan liikaa...

Niina ♥ kirjoitti...

Olethan muuttanut blogiasetuksista -perusasetukset- valinnan "käytä päivitettyä editoria" kohtaan, kun päivitetty editori on käytössä, on valokuvien koossa useampi valinta. (vähän sekalainen sepustus sorry) Ihana tuo pikkupöytä!!

Miia kirjoitti...

Niina: Olen päivittänyt editorin, mutta isoja "maisema"/vaakakuvia varten piti hieman leventää tuota blogia koodin kautta. :)

Pauliiina kirjoitti...

Kauniita ostoksia kirpparilta! Aurinko paistaa täällä meilläpäin tänään ihanasti...keväinen fiilis siis täälläkin...vaikka ulkona -15 pakkasta :D

Kultsin kämppä kirjoitti...

Ihanasti sopivat yhteen tuo tarjotin ja pöytä. Loistolöydöt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...