13. joulukuuta 2009

Myöhässä

Joulukuun 12.

Juuri pikkujouluista kotiin palanneena on ihan pakko tehdä vielä pikapostaus, jotta ei jää yhtään päivää väliin. Tänään on nautittu kuusen tuoksusta ja tyttö sai ripustaa muutaman  laatikoista löytyneen pallon verannalle nostettuun pikkukuuseen. Koristeet ovat mitä ovat, kun en ole ehtinyt tekemään, tuunaamaan enkä ole edes ajatellut uusien hankkimista. Kuusen taimia on myös sisällä pari, kun niitä mökiltä saatiin useampi. Meillä on koko ajan melkoinen kiire remontin ja vaikka minkä takia, joten koristelutkin on sitä luokkaa tänä vuonna. Laitetaan, mitä ehditään, ja mitä mieleen juolahtaa. Rennolla meiningillä mennään siis. Mutta huomenna on ihana päivä, ystävän kanssa askarrellaan rauhassa monta tuntia isien viihdyttäessä lapsia toisaalla. Ja sen jälkeen syödään hyvin lasten ja miesten kanssa ja ollaan toivottavasti ylpeitä ja onnellisia päivän tuotoksista. Huomiseen!

4 kommenttia:

J kirjoitti...

Näyttää kyllä tosi kauniilta tuo teidän veranta! Nuo verannat ovat yksi syy siihen, miksi rintamamiestalot minua niin viehättävät. :) Viettäkää oikein mukava sunnuntai!

Piah kirjoitti...

'Less is more'eikö vain.Niin jouluisen tunnelman olette verannalle saaneet!Kiva seurata teidän touhuja!!! *piah*

PikkuBertta kirjoitti...

Ihana tunnelma tuossa kuvassa.
Touhukasta 3.advettia teille:)

heini kirjoitti...

Niin kaunis veranta teillä, ja juuri niin tunnelmallinen kun kuvittelinkin sen olevan. Kyllä vanhat talot on ihania, täynnä tunnetta! <3

-Heini-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...