14. joulukuuta 2009

Joulukiire

Joulukuun 14.

Viime päivät on menty tukka putkella tai muuten vaan oltu aamusta iltaan koko ajan touhukkaita. Joulukiireitä siis, kun valmistellaan lahjoja, lähetellään joulutervehdyksiä, käydään pakollisilla ostoksilla ja asioilla. Mutta toisaalta ympärillä on rauhoittavia näkymiä, joiden keskellä tuntuu hyvältä, lämpimältä, rauhalliselta. Ystävältä saatu kortti ja tuo verannalla pihalle katseleva possu ovat juuri tällaisia "seesteisen" jouluisia asioita.

3 kommenttia:

Anrinko kirjoitti...

Kiva kun piipahdit. =)
Kiirettä pitää, ihan hullua tämä!
Eka joulu minulle että tuntuu etten millään ehdi.
Toivon vaan että jaksan venyttää päiviä ja valvoa...vielä tämä viikko. Sitten voin keskittyä omaan jouluumme...jos jaksan. =)
Mutta aina se joulu tulee, oli valmis sit tai ei.
Sydämeen sen joulun vain haluan ja sitä tunnetta kaipaan. Kiireen ja stressin keskellä en sitä koskaan tunne. =(

Tinka kirjoitti...

Sitä vain halusin sanoa, että tämä on ihanin joulukalenteri tänä vuonna. Ihania kuvia ja tunnelmia.

Piti jo silloin avautua, kun näin eka kerran sen pikkiriikkisen oven rappusissa. Veti niin sanattomaksi, että nyt vasta kykenin, kun näin tämän päiväiset kuvat :)

Hyvää joulunalusaikaa teille!

Anonyymi kirjoitti...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,AV女優,聊天室,情色,性愛

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...