16. joulukuuta 2009

Joku päivä on nyt

Joulukuun 16.

Oli muuten aivan ihana sunnuntaipäivä, kun ystävän kanssa otettiin vapaata lastenhoidosta ja käytettiin monta tuntia Tildan ja ompelun koukuttavassa maailmassa. Minä olen ainakin juuri sellainen, että oman ajan ottaminen aina vaan jää ja tulee uhrauduttua yhteisen hyvän vuoksi. Mutta nyt "joku päivä" oli vihdoin käsillä. Tein pienen linnun sekä siivet, jotka eivät kyllä minusta näytä niin hyviltä livenä, vaikka onnistuivatkin ihan ohjeen mukaisesti. Ajatuksena oli antaa kerrankin jotain itsetehtyä joululahjoiksi. Ja ompeluinnostus kyllä puraisi, ompelukone on vallannut ruokapöydän joksikin aikaa. Mikä parasta, tarkoituksena on jatkaa tätä hyvin alkanutta ompelukerhoa kuukausittain.

5 kommenttia:

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Kuulostaa ihanalta. Juuri tota nainen kaipaa!
Aivan ihan pinssi. Nostattaa mielialaa. :)

Teija kirjoitti...

Sulonen lintunen! Ja tuollanen ompelukerho pitäis itsekin perustaa..!

Tuula kirjoitti...

Ihanan kuuloinen ompelukerho! Tuollaista minäkin kaipaisin. Normaalisti kotioloissa en pysty kaivamaan ompelukonetta esiin, kun ei se kuitenkaan saisi olla rauhassa pojan uteliaisuudelta :)

Kuukki kirjoitti...

Joku päivä on nyt! pitäisi yrittää muistaa se. Tykkään muutenkin Virkkukoukkusen jutuista, ne ovat niin iloisia. Suloinen pieni lintu!

Anonyymi kirjoitti...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,AV女優,聊天室,情色,性愛

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...