20. joulukuuta 2009

Anteeksi ja arvonta-aikalisä!Joulukuun 20.

Ihan mahdoton päivä... koko päivän on ollut mielessä blogipäivitys ja arvonnan käynnistäminen, mutta ei vain ole ehtinyt. Päivä on ollut kyllä tuloksellinen siinä mielessä, että tein elämäni ostosreissun kirpparille. Piti mennä takaisin hakemaan vain yhtä takkia pojalle ja lopputuloksena tarttui mukaan vaatetta pojalle ja muutakin ihanaa kolmen kassillisen verran. Niin halvalla, etten vieläkään ole uskoa. Mutta siis pahoittelen lupailemani arvonnan viivästymistä. Haluan, että palkinto on selvillä, kun arvonta alkaa ja vielä on hieman tekemistä sen suhteen. Otetaan siis pieni arvonta-aikalisä.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis kuva :)

Kesäkukka kirjoitti...

Mistä noin kaunis tähti on?

heini kirjoitti...

Tosi kaunis tähti! <3

-Heini-

Miia kirjoitti...

Yökyöpeli täällä. Tähti löytyi Clas Ohlsonilta, oli kolmesta koosta pienin eli 50 cm halkaisijaltaan. Pitkään metsästin mahdollisimman yksinkertaista tähteä, joka olisi vielä puhtaan valkoinen.

Anonyymi kirjoitti...

jos viittit niin kuvaile tuo kirpputorikierroksesikin saalis...

Miia kirjoitti...

Anonyymille: Lastenvaatteita oli suurin osa, en niitä taida kuvata, mutta varmasti kuvaan muutaman muun kirpparilöydön lähiaikoina, kun ovat sopivasti jouluisiakin. :)

Niina ♥ kirjoitti...

Nou hätä, Take all the time what you need!! Kaunis kuva. Kirppikset on kyllä sellaisia hyvänmielen aarreaittoja useimmat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...