27. marraskuuta 2009

Tarvitaan lisää valoa...Minulla on kova työ saada tähän taloon valoa. Tämä vuodenaika yllättää taas pimeydellään. Muuton jäljiltä lamppuasiat ovat edelleen aivan kesken. Myytiin osa lampuista muuton yhteydessä eikä ostettu mitään väliaikaisiakaan. Odotetaan niitä oikeita lamppuja juuri tähän kotiin. Pari kivaa lamppua olen jo löytänytkin, mutta esimerkiksi olohuoneesta puuttuu vielä lamppu (ja visio...). Ensimmäisen adventin lähestyessä olen sentään saanut jotain pientä somistusta eteisen ja verannan väliseen ikkunaan. Pienet jouluvalot tuovat mukavasti tunnelmaa päivälläkin, kun on hämärää.


7 kommenttia:

J kirjoitti...

Onpa kauniin näköistä! Minua vähän harmittaa se, että nykyään ei ole enää kovin paljoa lämpimän sävyisiä koristevaloja myytävänä, vaan kaikki tuntuu olevan vain sellaisia inhottavan kirkkaita ja kylmiä led-valoja. :( Se kyllä tappaa tunnelman, kun muutama koristevalo riittää valaisemaan koko huoneen.

Kris kirjoitti...

Moi, kannattaa varmaan odottaa kunnes löytää oikeat valot!
Olen samaa mieltä edellisen kirjoittajan kanssa että huonosti on jouluvalasiat nykyään...
Nätin näköinen ikkuna sinulla, tyyliin "Less is moore"
Hyvää viikonloppua!
kristina

PikkuBertta kirjoitti...

Ihana idea laittaa jouluvalot ikkunan väliin.
Kokoajan saa visätä täälläkin valoja....pimeys valtaa maan...

Ihanaista pikkujoulu viikonloppua:)

Taru kirjoitti...

Kivaa tunnelmaa sun kodissa!

Satu kirjoitti...

Kaunista! Simppeliys ja valkoinen valo tuovat ihanaa tunnelmaa. Valoa todella kaipaa tähän aikaan, tulisipa lunta ja pian heijastamaan valoa!

sariw kirjoitti...

Kiva idea laittaa valot ikkunan väliin : ) Jo yksi valosarja tuo ihanasti tunnelmaa...

Miia kirjoitti...

Joo, mä myös olen tuskaillut noiden energiansäästöjen ja ledien ja kaikenmaailman lamppujen kanssa, kun se valo ei vain ole kaunista. :) Kiitos kaikille kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...