24. lokakuuta 2009

MaatuskatTammen Kultaisten kirjojen lisäksi kerään tytölle maatuskanukkeja. Niitä on tuotu matkoilta, ostettu kirpparilta ja saatu lahjaksi. Tänään löytyi uusin nukke kirpparilta (1 eurolla eli oikea löytö, kun sisällä on kaikki pienemmät nuket tallessa!). Nyt erilaisia maatuskanukkeja taitaa olla yhteensä kuusi, ei sen enempää kuitenkaan. Nekin ovat vielä purkamatta laatikoista muuton jäljiltä, kun odottavat pääsyä arvoiselleen paikalle. Tyttö tykkää koota ja purkaa loputtomiin maatuskojaan. Tai meillä näitä sanotaan nimellä "babuschka".


4 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Kaunis nukke! Itsekin toin Viipurista kesällä yhden nuken, joka nyt kolmena kappaleena tuossa yhdellä pöydällä ilahduttaa :) Luin, että ne olisi alun alkujaan Kiinan suunnalta? Pitää ehkä vielä etsiä tietoa...;)

http://satu-maailma.blogspot.com/2009/06/matrjoska.html

Bullukat kirjoitti...

On nätti maatuska. Itse olen kirppikseltä löytänyt kolme kappaletta. Ilmeisesti ovat kovin suosittuja nykyään - ja näin ollen myös kalliita. Sinulla kävi tuon suhteen tuuri.

Tammen Kultaisia kirjojakin hypistelin Kirjamessuilla, mutta en raaskinut 10 eurosta ylöspäin olevia hintoja maksaa. Kirjastosta kun olin jokin aika sitten ostanut poistokirjan 0,50 eurolla.

Niina kirjoitti...

Täällä on vaikka mitä ihanaa. Varsinkin tuo teidän uusi asumus. Minun mielestäni kannatti vaihtaa :)

Sari kirjoitti...

Maatuskoista olen innostunut minäkin, tosin ei meillä niitä ole kovin montaa, neljä kappaletta niitä olen löytänyt, kaikki käytettyinä ostettuja.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...