29. huhtikuuta 2009

Olohuoneen uusi ilme


Olohuoneessa on taas vähän uutta ilmettä. Tarjous"laarista" löytynyt sinivalkoraidallinen tyynynpäällinen oli kokeilu. Tai tajusin vasta kotiin tultuani, että pieniä palasia sinistä on jo aiemminkin hiipinyt kotiimme, vaikka en koskaan ole ajatellut sinisen sopivan minun kotiini. Sohvan yläpuolelle laitettiin iso peili, kun mikään olemassaolevista tauluista ei siihen sopinut ja emme keksineet muuta. Tuntui, että kaikki mahdollisiin tauluihin ja niiden aiheisiin ja väreihin vain kyllästyisi. Toivottavasti peilin näkymät eivät ala pahasti kyllästyttää... Nyt olohuoneessa on vähän sellaista saaristohuvilan henkeäkin, tosin hyvin vähän. No parempi edes vähän kuin ei ollenkaan, sillä asuapa nyt sellaisessa ihanassa vanhassa huvilassa meren rannalla... Se vasta olisi ihanaa.

Our living room has a new look... again.

7 kommenttia:

PrinsessaTrio kirjoitti...

Oikein kivalta näyttää! Ihanat kehykset on peilissä! Hauskaa vappua!

Rimpsukaisa kirjoitti...

Hyvältä näyttää uusi ilme.Samanlainen jalkalamppu löytyy meiltäkin sohvannurkasta,tosin jo hiukan keikkana,poika pahoinpidellyt.

Hanna kirjoitti...

Hyvältä näyttää tuo peili. Itse ainakin tykkään peileistä koska ne tuovat kivasti lisää avaruutta huoneeseen.

Iloista vappua!

MariaK kirjoitti...

Ihana rauhallinen ja raikas tunnelma.

Vosin tulla sinne saaristolaishuvilaan sulle kaveriksi... ;)))))))
Oishan siellä vaalea ja valoisaa, rauhallista ja leppoisaa? :))))))))))

Aurinkoista vappua! :))

Bullukat kirjoitti...

Todella ihanan näköinen olohuone. Jos ei olisi noita vapaan kasvatuksen saaneita koiria, jotka viihtyvät sohvalla, minäkin kokeilisin vaaleaa sohvaa.

Tuula kirjoitti...

Mukavan näköinen ilme teidän olkkarissa. Meillä olisi vähän sama ongelma, eli sohvan yläpuolelle pitäisi löytää joku juttu. Tällä hetkellä ei ole tyrkyllä yhtään sopivaa taulua eikä mies kuulemma halua peiliä. Jossain varaston nurkassa on Ikean simppeli hyllytaso, ehkäpä se pääsee seinälle ja laitetaan sen päälle jotain valokuvia tms.

Hauskaa vappua!!

Marge kirjoitti...

Olohuoneessanne on selvästi saaaristotunnelmaa....;) Kaunis ja raikas ja levollinen! Peili sopii hienosti sohvan yläpuolelle!
On se vaan muuten aikas jännä juttu, kun joku väri tuntuu "hiipivän" kotiisi, olen huomannut saman ja se on myös tuo sininen...;))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...