8. maaliskuuta 2009

Vaaleanpunaisen vastapainoksi

Minun suosikkejani pojan vaatteista. Mukavan "miehekkäitä" jollain tapaa. Ehkä kirkkaammat värit löytävät kesän lähestyessä tiensä pojankin vaatekaappiin, mutta nyt väriskaala on aika pitkälti tämä ja lisäksi vähän vihreää joukossa. Ennen pidin poikien vaatteita tylsinä, nyt en ole enää ollenkaan sitä mieltä.

I like these colours and details in a boy's clothing. I used to think clothes for boys are usually dull. Now I think that world is also fun and playful, even with these "manly" colours.
10 kommenttia:

Pauliiina kirjoitti...

voi että pitää olla söpöä :)

Anonyymi kirjoitti...

aika ihania vaatteita.Itselläni on 2,5 ja just kohta 4v pojat ja on tapana sortua syötäviin vaatteisiin...;)
T:B

"Kantriina" kirjoitti...

Suloinen pikkumies ja niin ovat kyllä ihania hänen vaatteensakkin :)

Terkuin,
Kantriina

heini kirjoitti...

Ääää,näitä kuvia voisi katsoa ikuisuuden:--) Todella tyylikäs ja suloinen nyytti!

Nora kirjoitti...

Ihana vauva. Ja kyllä, pienten poikien vaatteet on aivan hurmaavia. Meillä Kuopuksella (neiti E) on muuten tuo sama ruskea lakki, punaisen haalarin kanssa kiva.

Anis kirjoitti...

Hei vain.
Söpö pikkumies kuten on omanikin:) (pian 3 viikkoa). Olen "opetellut" ostamaan poikien vaatteita tytön vaatteiden jälkeen ja kyllä on poikien vaatteissakin ihanuuksia.

Tuula kirjoitti...

Söpöjä ovat :)
Mun mielestä on ollut yllättävänkin helppoa löytää poikavauvalle nättejä vaatteita. Isompien poikien vaatteissa näyttää sitten enemmän olevan noita pääkalloja, hirviöitä ja muuta epäsöpöä - toki voi olla, että parin-kolmen vuoden päästä poika ei enää haluakaan niin kovin söpö :D

Matroskin kirjoitti...

Reino-tohvelit vaan puuttuu!

Matroskin kirjoitti...

Meillä muuten 3 v ukkelin suosikkeihin kuuluu uusretropaita, jossa on vaaleanpunaisia lintusia.

Maria kirjoitti...

Meidän pojalla on tuo samainen ruutuhaalari :). Ihailen energiaasi, kun olet saanut kastekutsutkin tehtyä (ovat kauniit!) ja huonekaluja maalattua - itse alan vasta nyt saada aikaan muutakin kuin lapsen hoitoa...

Poikasi on todella suloinen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...