22. maaliskuuta 2009

Vihreää

Uudet verhot työhuoneeseen, josta tulee pojan huone jossain vaiheessa. Tykkään tuosta verhojen vihreästä kuviosta. Se sopii mukavasti yhteen pyöreän maton kanssa. Matto hankittiin vasta äskettäin. Aika rauhallinen tahti on ollut tässä kodin laittamisessa, on kuitenkin asuttu tässä kodissa kohta jo kolme ja puoli vuotta. Useita ikkunoita on ilman verhoja ja mattoja ei ole tähän asuntoon hankittu vielä yhtäkään. Muutettiin pienemmästä asunnosta, joten tarvetta matoille tosiaan olisi. Kyllä nuo tekstiilit vaan tekevät huoneesta kodikkaamman saman tien.

New curtains for the "studio", until it transforms to our son´s room. The print has the same green that is in the carpet.
5 kommenttia:

hiiriemo kirjoitti...

Harkiten hyvää tulee! Me olemme asuneet nykyisessä kodissa yli 5 vuotta ja edelleen puuttuu lamppuja ja mattoja. Lamppuja kyllä välillä on kaivattukin. Onneksi talvella voi poltella kynttilöitä.

Verhot ja matto sopivat tosi hyvin yhteen. Rauhallinen fiilis!

emäntä kirjoitti...

Kaunis vihreä.

Meilläkin on hieman hidasta tämä sisustaminen. Paljon väliaikaisratkaisuja, koska jokin pieni remontti on koko ajan kesken. Sopivia huonekaluja tai tekstiilejä on joskus myös vaikea löytää...

Anis kirjoitti...

Hei vain.

Kiitos käynnistäsi blogissani ja kannustuksesta.Onneksi pikkumies voi jo paremmin.
Itsekin suunnittelen jo vauvan huoneen sisustamisdta vaikka hidastahan tuo on meilläkin...:)

Sari kirjoitti...

Tykkään aivan valtavasti tuosta alimmasta kuvasta. Tunnelma ♥

Anonyymi kirjoitti...

I love it ! Very creative ! That's actually really cool Thanks.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...