24. maaliskuuta 2008

Päivityksiä projekteihin


Virkkausprojektini on edistynyt viime aikoina mukavasti. Isoäidin neliöistä tehty torkkupeitto on viimeistelyä vaille valmis. Tarkoitus oli tehdä huomattavasti isompi peitto, mutta langat loppuivat kesken eikä noita värejä taida enää saada (langat ovat Novita Samos-"lajiketta"). Ruutuja on kuitenkin riittävästi vauvan peitteeseen, joten sellainen siitä sitten tuli. Saatan laittaa tuohon vielä vaaleanvihreän tai muun sopivan värisen fleecekankaan taustaksi, niin tulee sellainen oikein lämmin ja pehmoinen peite.

My crocheting project has come along nicely and is almost done. The idea was to make a big blanket, but there wasn't enough yarn. Those colors are sold out so a baby blanket it is. I am thinking of sewing a warm fleece fabric on the other side to make it warmer and softer.TV-huoneessa näyttää tällä hetkellä tältä. Uusi kaappi huoneen nurkassa on ollut pelastus lelujen säilömisen osalta. Hyllyt ovat vielä järjestämättä, kun en ole ehtinyt tuoda lehtipinojani ja kirjojani alakertaan. Kotiteatterisarjan kaiuttimet on kiinnitetty itsetehdyille hyllyille, jotka noudattelevat tuota kaapin (Liatorp, Ikea) henkeä. Kaiuttimet saavat vielä pintaansa valkoisen maalin, sillä tuo kirsikkainen sävy on jo liikaa pähkinäpuisen pianon ja valkoisten kalusteiden rinnalla. Tv-seinällä on nimittäin isot jaloillaan seisovat kaiuttimet, joiden katselu ahdistaa. Tv-tasona toimii kolme Muuramen ikivanhaa laatikostoa, joiden koivupuiset laatikoiden etuseinämät maalattiin valkoiseksi jo vuosia sitten. Aikoinaan isäni pelasti ne roskalavalle joutumiselta. Ikkunaseinällä on kaukosäädinten säilytyslokero, joka on kyllä ollut tosi kätevä. Ennen kaukosäätimet lojuivat aina sohvalla ja täytyi raivata ne pois alta ennen kuin sai nautiskella lepohetkestä. Mattoa etsitään huoneeseen kuumeisesti, mutta ideoita ja inspiraatiota ei oikein ole. Muutenkin huoneen väritys on vielä ihan auki, tällä hetkellä sieltä löytyy noita iloisia Tilda-värejä.

Our tv-room at the moment: The colors are yet to choose and a suitable rug (and other textiles) to find. The book shelf needs organizing and the speakers on the little shelves are going to turn white. The shelves for the speakers are homemade. The remote controls have a place on the window wall.

11 kommenttia:

Kanerva kirjoitti...

Samos on kyllä valikoimissa Novitalla yhä, väreistä en ole varma, mutta kannataa katsoa jos tahdot isomman peiton.

Miia kirjoitti...

Kiitos Kanerva, mutta taitaa olla juuri niin, että vain tuota valkoista ja beigeä on kaupoissa. Mutta pääsenpähän aloittamaan jonkun uuden projektin.

kati kirjoitti...

Voi sulla on just tuota himoitsemaani ikean hyllysarjaa. Kiva nähdä "melkein" livenä miltä se näyttää huoneessa.

Muistatko millä maalilla olette tv-huoneen maalanneet? Näyttää niin kivalta. Mageet soffat myös, ovatko ikeasta nekin?

Hanna kirjoitti...

Tuo virkkaamasi peitto on niin ihana!! Haluttisi alkaa samanalaista tekemään mutta pitäisi saada ensin edellinen valmiiksi :) Mutta nuo valitsemasi värit ovat ihanat!!

Ja tosi kivalta näyttää telkkarihuoneessakin! Mistä olet tuon suloisen lampun hankkinut, mökille sellaisesta haaveilen? Oliko kauhean kallis?

Mukavaa viikkoa!

Miia kirjoitti...

Töissä vähän loman jälkeiseen rytmiin palautumisen ongelmia eli siksi taas täällä vastailemassa...

Kati, Seinät on maalattu Sadolinin sisustusmaalilla, joka on sävytetty muistaakseni Maailman värit / Nepal pehmeä. Ja divaanitkin ovat Ikeasta Ektorp-sarjaa. (Aina päädytään ostamaan Ikeasta, kun ei ole haluttu pistää koko omaisuutta kiinni huonekaluihin tässä vaiheessa.) Nuo on tosi mukavat istua.

Kiitos Hanna! Lamppu on Ihana Livingin alennusmyynnistä ostettu, päätynee varmaan jossain vaiheessa johonkin toiseen huoneeseen. Mutta söpö se on eikä hinta verrattuna moniin valaisimiin ollut päätähuimaava. :) Mukavaa viikkoa sinullekin!

Outi from White Country kirjoitti...

Voi, tuolla kyllä kelpaa telkkua katsella. Kauniilta näyttää!

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Ihania kuvia! Etsin naistenlehden sisustusaiheiseen juttuun haastateltavaa. Jos kiinnostaa kuulla lisää, niin nakkaapa maililla marja-terttu.pulliainen(at)juttupuoti.com

:) Marja-Terttu

Anonyymi kirjoitti...

Onko teillä lemmikkejä? Olen haaveillut itselleni tuollaista Ikean Ektorp-sarjan sohvaa - valkoisena tietysti - ja mietin onkohan se kovin järkevä ja käytännöllinen vaihtoehto, kun meillä on kaksi kissaa, joista lähtee ihan mukavasti karvaa. Onko isotöistä pestä noita irtopäällisiä? Kauhea tenttaus, mutta saatat vaikuttaa ostopäätökseeni! :D

Miia kirjoitti...

Omenakaneli: Tentata saa! :) Ei meillä ole lemmikkiä. Valkoisia päällisiä en ole vielä pessyt kertaakaan, mutta Ektorp-sarjan toiset päälliset kyllä. Päälliset ovat pesukoneessa muutamassa minuutissa, mutta suurin homma on tietysti silittämisessä. Aika mukavaa materiaalia irtopäälliset kyllä ovat senkin suhteen.

magi kirjoitti...

Kauniita kuvia!

LEINOLA kirjoitti...

Ihana telkkarihuone, tuollaiset divaanit minäkin laittaisin jos siis ois telkkahuone.. muutoinkin ihan minun tyyliseni huone..tykkään tosi paljon..

Mukavaa viikkoa

T. Sarppa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...