18. syyskuuta 2007

Nalle Puh-hu...


...kuten rakas tyttäreni aina ihailun täyttämänä huokaisee Nalle Puhin kuvan nähdessään. Tällä kertaa siis lastenhuoneasiaa ja lapsiasiaa. Tytön huoneeseen on nyt niin helppo keksiä kaikkea uutta ja kivaa, kun hänen huoneensa on jo selkeästi voiton puolella ja tyyli on valittu. Piirongista tilasin tuollaisen tilkkutyynynpäällisen, kun oli oikein hyvä tarjoushinta. Ja voi, se sopii täydellisesti tytön huoneeseen... pienistä asioista tulee niin hyvä mieli, jälleen kerran totesin.

Nalle Puhista puheen ollen, tytön kasvamista on odottamassa paksu kirja nimeltä Nalle Puhin kootut kertomukset (A. Milne). Tilasin sen jo tytön ollessa muutaman kuukauden ikäinen, kun en voinut vastustaa ajatusta siitä, että joku päivä lukisimme sitä yhdessä iltasatuna ja pohtisimme yhdessä kirjan tarinan merkityksiä vähän pintaa syvemmältä. Sellaisia ihania äidin ja tyttären hetkiähän ne olisivat. Tällä hetkellä, vaikka tytöllä onkin ikää jo melkein 2 vuotta, on toivotonta yrittääkään saada häntä kuuntelemaan iltasatua. Pieni runo tai loru vielä jaksaa kiinnostaa, mutta tuota meidän vauhdikasta tylleröä ei saa kyllä pysähtymään tv:n ääreen tai saman kirjan ääreen paria minuuttia pidempään. Mutta vielä se päivä koittaa, kun katselemme tuota kirjan kuvaa ja ihastelemme ihania juttuja yhdessä.

About my daughter and her room this time. Latest internet-shopping I have done resulted in this quilted pillow cover, that seems to fit her room perfectly. It is very easy to come up with ideas for her room, now that the room is mainly finished, the style and the colors are set and only the little details are missing.

My girl is a big fan of Winnie the Pooh. I bought this book (don't have the English name here as I am writing this, sorry!) already, when she was a few months old. The book has hundreds of pages of Pooh's adventures and lovely pictures in it. I could imagine us reading the book as a bedtime story and discussing the meanings. Of course she still has to grow for a few years, before she will be ready for this book. But sooner or later, those will be very nice moments between a mother and a daughter.

13 kommenttia:

Kesän lapsi kirjoitti...

Meidän lasten kirjahyllystä löytyy myös tuo ihana kirja. Ensin siitä katseltiin vain kuvia ja nyt tytär 3v6kk jaksaa kuunnella jo satujakin. Ennen ei malttanut pysyä paikallaan :O) Odottelen, että poikani 1v6kk malttaa tulla kuuntelemaan myös.

kesän lapsi kirjoitti...

Unohdin lisätä, että kuulun blogisi vakiolukijoihin. Tulen aina niin hyvälle mielelle kun katselen kauniita kuvia ja luen elämänmakuisia tekstejäsi. Kiitos sinulle!

Matroskin kirjoitti...

Meilläkin on sama kirja. Oletko itse tehnyt nallen? Yksi kurkkukipuinen potilas pälättää vieressäni tauotta. Miksi lapset eivät väsähdä flunssassa?

Myös Beatrix Potterin kootut kertomukset on ihana.

Henna kirjoitti...

Siitä on aikaa kun meikäläisen lapset kuuntelivat ja lukivat satuja...Sinulla on mukavan tuntuinen sivu..tiirailen toistekkin...Käykö päinsä jos linkitän sinut? Syysterveisiä Ruotsista...

Miia kirjoitti...

Heips. Tuo kirja on kyllä niin hellyttävän näköinen kuvitukseltaan puhumattakaan ihanista jutuista, etten ihmettele, että teiltäkin tuo kirja löytyy.

Kesänlapsi, kiitos kauniista sanoistasi. Kiva, jos piipahdat täällä usein ja saat hyvää mieltä minun tavallisesta elämästäni! :)

Matroskin, en ole tehnyt nallukkaa itse, se on ostettu Kuopion Puttipajasta. Loppuunmyynnistä. Harmi, se oli kiva paikka katsella ihania esineitä.

Henna, linkitä vain, sehän tekisi minut iloiseksi. Tervetuloa uudelleen!

Sea Angels kirjoitti...

Hello Miia thankyou for your lovely words. My daughter and I loved Winnie the Pooh, the illustrations are pretty, and the storys are funny and sweet,
just the book to cuddle up together with hot chocolate and marshmallows on a snowy day.xx
I love the patchwork.x

Ardisia kirjoitti...

Hei! Tännepäs oli kiva löytää.. Sinulla on paljon kauniita kuvia ja paljon luettavaa.

Olen samaa mieltä siitä, että tyttöjen huoneissin on helppo tehdä sisustus. Poikien, joita meillä on kolme kappaletta, huoneet tuottavat päänvaivaa. ei aina jaksaisi sitä samaa merirosvoteemaa.

Oikein ihanaa viikonloppua sinulle ja perheellesi!

/Miia eli ardisia

Henna kirjoitti...

Kiitos kiitos :-) Lyhdyt tuovat tunnelmaa pimeisiin syysiltoihin ja niitä on minulla eri muodoissa montakin...Toivottavasti viikonloppusi on sujunut mukavasti..Täällä aurinko kutkuttaa mukavasti ihonpintaa..Lämpimin terveisin / Anne

Violette kirjoitti...

Ohhh !!! What a sweetness ! Lovely blog !
I'll be back to see you soon.
Love from France


(Thank you so much for listing my blog)

Mustikka kirjoitti...

Siskon tytöillä on tuo kirja, ja se on kyllä ihana.

moderncountry kirjoitti...

Aah, i love Winnie the Pooh! The pictures are gorgeous, and the patchwork is so pretty!! Wish i could read everything that you are telling us :) I hope that the days are good? Enjoy rest of the week Miia! Aina

Miia kirjoitti...

Violette: Happy to see you here in my blog! I am glad you found your way here and liked the atmosphere!

Mustikka: Kiitos sinullekin vierailusta. Blogisi on ihana, olen siellä käynytkin useaan otteeseen, mutta niin kiireessä, etten ole kommenttia jättänyt.

Aina: Usually I am trying to write almost everything also in English. But sometimes I feel so busy, that I don't find the words in English and I just try to write the most important things. Always I feel sorry for doing so, because I know it is a bit frustrating to you readers, who don't speak Finnish. Have a nice weekend!

Anonyymi kirjoitti...

Sinun täytyy harkita puoli sisälle tärkeä haaste yhden kaikista eniten hyötyä Kotisivujen kaikille net. En oikeastaan ​​voi ehdottaa, että Web site!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...