16. maaliskuuta 2007

Kirpputorilta taas... / More finds from flea market

Taas kruisailtiin tytön kanssa parilla kirpputorilla ja kangaskaupoissakin. Molemmista löytyi mukavasti täydennystä varastoihin. Etenkin nuo kirpputorilöydöt olivat taas todella mieluisia. Lisää lasipurkkeja (nuo ovat tosi isoja) kansilla ja alumiininen kakkuvuoka, johon ajattelin ensi töikseni laittaa pääsiäisruohot kasvamaan sekä pieni metallinen makeisastia, joka pääsee ehkä kynttilälautaseksi.

Again cruising with my daughter through some flea markets... I found these big glass jars, a cake pan (which will serve as a plate for Easter grass for starters) and a small candy dish, which I consider using as a candle plate. I am so pleased with all of these.

3 kommenttia:

Matroskin kirjoitti...

Nättejä tavaroita. Missä kävitte? Kuopion kansantori on tosi kamala kirppis. Kontista olen löytänyt hyviä kamoja.

Miia kirjoitti...

Yleensä käyn CityPörssissä kaupungintalon takana, pistäydyttiin Rihmassa ja joskus muistan käydä myös Kontissa, tosin en riittävän usein! :) Kansantori muuten lopettaa ensi keskiviikkona. Se on vähän ankea paikka, mutta viimeksi siellä oli ihan kivoja tavaroita.

Matroskin kirjoitti...

Vieläkin kaivelee kun viime Kuopion reissulla Kontissa olisi ollut kalastajalangasta virkattu peitto edullisemmin kuin täällä Hesassa, mutta en ostanut, kun en tiennyt miten se saisi raahattua kotiin. Uneksun sellaisesta peitosta, mutta itse en kyllä rupea virkkaamaan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...