23. maaliskuuta 2007

Aurinkoista päivää / Sunny day


Onpas ollutkin ihana päivä. Aamulla käytiin katsomassa minun mummoani palvelukodissa ja käytiin hänen kanssaan ulkona kävelyllä. Voi että oli ilo katsoa, miten onnelliseksi se mummon teki. Ja ilmakin on niin loistava, ettei voi olla väsynyt tai huonolla tuulella.

Pikkuneiti kukkui yöllä tunnin verran ja yritin saada häntä takaisin unille, joten aamulla kyllä tuntui, että jäi uni vähän liian vähäiseksi. Ja vielä sen aamupäiväisen "mummola"-visiitin paluumatkalla tyttö oksensi autossa, ilmeisesti matkapahoinvointia kun aurinko lämmitti autoakin niin kovasti... Mies on työmatkalla ja minä hoitelen taloutta yksin. Viikonlopusta on tulossa tosi kiireinen ja vieläpä yövieraitakin saadaan, joten hieman tuolla hermoissa tuntuu sellaista kiristymistä. Mutta kun tässä iltapäivällä olen maailmaa katsellut neidin päiväunien aikana omassa rauhassa, ei voi muuta kuin hymyillä. Kevät on koittanut, pääsiäinen on jo ovella (Kiitos Outi tuosta ihanan aurinkoisesta pääsiäispussista ja kortista, lahjasi motivoi minua varustautumaan jo suklaayllätyksillä virpojia varten - kerrankin ajoissa!) ja aurinko tekee niin hyvää! Takapihan terassimmekin on jo pikkuhiljaa paljastumassa lumipeitteen alta. Kohta on jo kesä ja voimme makoilla auringossa terassillamme... ihana elämä!


It has been a wonderful day after a not so great night. Miss Little decided to wake up in the middle of the night and I was trying to get her back to sleep for an hour or so. In the morning I was a bit tired, but a visit to my granny made my day. She was so happy to take a walk outside her nursing home with us.

The day has been full of sunshine. The spring has definitely arrived and the Easter is knocking on the door. Our backyard terrace has now been partially revealed from under the snow. It won't be long and we can lie there under the sun and enjoy the summer. For once, I have already bought the Easter surprises for children that come to our door trick-or-treating on Palm Sunday. Thank you
Outi for your nice gift: the cute little Easter bag and the card.


1 kommentti:

Matroskin kirjoitti...

Meidän vauvalla on jokin aamuvirkku kausi, aloitti tänäänkin päivän klo 5.30!!! Plääh. Ihania kuvia sinulla.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...