30. joulukuuta 2013

Pehmeästi

Vuoden loppu häämöttää ja onneksi se saadaan viedä pehmeästi loppuun. Lomaillen lasten kanssa. Ihana tunne näin aamusta, kun mietitään mitä tänään tehdään. Mennäänkö leffaan, lähdetäänkö ostoksille vai pysytäänkö kotona puuhastelemassa leppoisasti? Harvinaista herkkua. Jopa joulun pyhinä tuntui välillä, että aivan liian ohjelmoitua on tämä elämä, vaikka kuinka yrittää ottaa rennosti. Nytkin toki odottaisi vaikka minkälaista projektia, mutta tehdään, jos ja kun tuntuu siltä.


6 kommenttia:

Nalle kirjoitti...

Ihanan päiväunipaikan olet laittanut!

Miia kirjoitti...

Ja niinhän siinä kävi, että suurin osa päivästä löhöillään kotona lasten toivomuksesta. Joten pehmeälle sohvapaikalle on kysyntää. :)

Saga / Niittykulma kirjoitti...

Niin kaunista tunnelmaa. Eksyin vasta blogiisi ja ihania juttua täällä :)

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Leppoisia vuoden viimeisiä päiviä sinulle!...:)

Miia kirjoitti...

Saga: kiitti ja tervetuloa! Mukavaa, että harvasta päivitystahdista huolimatta tänne joskus eksyy uusiakin tuttavuuksia. :)

Irmastiina: Kiitos, tänään oli oikein hyvä päivä ja luulenpa, että huomisestakin tulee, koska luvassa on ystävien seuraa!

Unknown kirjoitti...

According to Stanford Medical, It is really the SINGLE reason this country's women live 10 years longer and weigh on average 19 KG less than we do.

(By the way, it has totally NOTHING to do with genetics or some secret exercise and really, EVERYTHING to around "how" they eat.)

BTW, What I said is "HOW", not "WHAT"...

TAP on this link to determine if this easy test can help you find out your real weight loss possibility

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...