18. lokakuuta 2013

Ensimmäinen Halloween

Moikka pitkästä aikaa. Olen ollut pitkällä tauolla, en kylläkään tietoisella, mutta ei ole ollut mitään järkevää asiaa. Nyt sen sijaan mieli pursuaa asioita ja ideoita, koti näyttää yhä enemmän kodilta ja mielessä siintävät Halloween ja jopa joulukin vähän.

Koskaan aiemmin ei Halloween ole meidän kotiimme tullut, mutta nyt tytön synttäreiden muodossa oli pakkokin tutustua aiheeseen ja voi mieletön, mikä hullunhauska ja kiehtova maailma sieltä taas aukeni. Halloweenia lapsille leikkimielisesti ja Halloweenia aikuisille chic-vintage-tyyliin. Jopa hääteemana oli käytetty tätä jälkimmäistä ja upeita kuvia siihen liittyen löytyi netistä.

Aikuisten teemabileet on siis takuuvarmasti järjestettävä lähivuosina, sen verran jäi kutkuttamaan. Mutta nyt kokeillaan lasten kanssa ensin, kiltisti ja leikkisästi haamujen, noitien ja hämähäkkien maailmassa liikuskellen. Ja sittenhän pääseekin laittamaan jo hiljalleen joulua. Ei hullumpi vuodenaika tämä sittenkään.2 kommenttia:

Metsänkukka kirjoitti...

Kiva että palasit, itsellänikin vähän taukoa kirjoittelusta, kun päivät täyttyvät remontista ja työstä.

Unknown kirjoitti...

Look at the way my acquaintance Wesley Virgin's story starts with this SHOCKING and controversial VIDEO.

You see, Wesley was in the military-and soon after leaving-he unveiled hidden, "mind control" tactics that the CIA and others used to obtain whatever they want.

These are the same methods many famous people (especially those who "come out of nowhere") and the greatest business people used to become rich and successful.

You probably know how you use less than 10% of your brain.

That's because most of your brain's power is UNCONSCIOUS.

Perhaps this expression has even occurred INSIDE your own brain... as it did in my good friend Wesley Virgin's brain seven years ago, while driving an unlicensed, beat-up trash bucket of a vehicle with a suspended driver's license and with $3.20 in his pocket.

"I'm so frustrated with going through life paycheck to paycheck! When will I become successful?"

You took part in those thoughts, right?

Your success story is going to happen. You just have to take a leap of faith in YOURSELF.

Learn How To Become A MILLIONAIRE Fast

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...