6. tammikuuta 2013

Paikallaan rakennettu

Eteisen komero sai verhon eteensä. Komerosta tuli aika söpö ja käytännöllinen piilopaikka mm. pipoille ja lapasille. Se rakennettiin ympärihöylätystä laudasta. Komero on jaettu syvyydeltään kahteen osaan ylintä hyllyä lukuunottamatta. Toisella puolella on pikkuolkkaria/tv-huonetta varten pieni komerotila, jossa vähän dvd-koteloita syvempää hyllytilaa. Komeron paikalla on alunperin ollutkin komero, mutta se oli purettu ja oviaukko tukittu pikkuolkkarin puolelta.

Arvatkaapa tuntuuko totaalikaaoksen jälkeen elintärkeältä saada laittaa hanskansa juuri niille varattuun paikkaan ilman läjiä, laatikoita ja nyssäköitä siellä täällä... Yhtä hymyä, vaikka suurin osa säilytysratkaisuista on vielä ihan kesken. :)

(Kuvaongelma ei vieläkään ole täysin ratkennut, mutta näköjään sen pystyi kiertämään käyttämällä kirjoituksen laatimiseen Html-vaihtoehtoa Luo-vaihtoehdon sijaan...)

 
 
 

10 kommenttia:

Teija kirjoitti...

Suloine ja käytännöllinen, mikäs sen parempi :)

-A- kirjoitti...

Onpa ihanan näköistä. Tapetti on tosi kaunis!!!

Tuula kirjoitti...

Ihana!! Kyllä kelpaa nyt :)

Rimpsukaisa kirjoitti...

Kaunis!Ja onpa tilavan ja valoisan näköinen eteinen.

Ruusa kirjoitti...

Uskon, että ON ihana asettaa hanskat niille kuuluvalle paikalleen!
Meille on tulossa vähän samanmoinen ratkaisu eteiseen, mutta isompi ja ilman verhoa. :) (eli ompa tosi samanlainen! ;D )

Marsa - Sininen Kuisti kirjoitti...

Söpö kaappi ja todella kaunis tapetti!

Saska kirjoitti...

Kaunis ja käytännöllinen, voi kun meillekin joku nikkaroisi moisen! Minulla on blogissa sinulle tunnustus, kiitos inspiroivasta blogistasi!

Tuulia kirjoitti...

Onpa kaunis!

henna kirjoitti...

mikä tapetti! :-) kivalta näyttää muutenkin.

Annamaija kirjoitti...

Hei aivan ihana tunnelmallinen rintsikka teillä!! Kiinnitin huomiota maalattuihin puulattioihin. Kiinnostaisi tietää millä maalilla ootte maalannu ja onko väri harmaa vai jonkin muu? Itellä kans jossain vaiheessa pitäs lattioita käsitellä ja koitan selvitää mikä olis paras pinta vanhaan käsittelemättömään lautalattiaan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...