21. lokakuuta 2012

Sinä ite piätät...

Vihdoinkin väliaikatietoja housuhaasteesta. Tässä vaiheessa kummipoikani on saanut jo kuudet pöksyt, kaikki aivan ihania yksilöitä! Tähän mennessä housut lahjoittaneille lähetän kiitokseksi kynttilöitä ja ekoluutun, jossa on tilanteeseen oikein hyvin sopiva teksti. Ja tietenkin murteella viännettynä, koska kiitokset lähtevät postiin täältä Savosta.


Kiitos Kati, Niina ja Riikka. Niina kertoi omista nettisivuistaan, kurkatkaapas tänne. Te olette selvästi päättäneet jättää maailmaan hyviä jälkiä. :)

Te, jotka kommentoitte tekstiä ja välititte viestiä eteenpäin, olette myös ansainneet "arvontapalkintonne". Lupasin, että jokaisista housuista arvotaan täällä jotain pientä. Nythän tilanne on se, että housuja on jo nyt enemmän kuin kommentoineita. Ei huono tilanne lainkaan! Jos jätit kommentin housuhaastetta koskeneeseen postaukseen, laita minulle yhteystietosi sähköpostilla, niin postilaatikkoosi kolahtaa pian pieni paketti.

Tässä vielä housusaalis tähän mennessä:


4 kommenttia:

Irmastiina kirjoitti...

Miten suloisia housuja...:)

Teija kirjoitti...

Ihanaa, että löytyi ihania housuntekijöitä! <3

hietzu kirjoitti...

Mistä olet ostanut noita tiskirättejä? Minä ostin samanlaisen itselleni Jyväskylän Taitoshopista, mutta ne taitavat olla sieltä jo loppu :(

Miia kirjoitti...

Irmastiina: Eikö totta, niin suloisia ja pikkuruisia pöksyjä.

Teija: Onnistui kyllä yli odotusten. :)

Hietzu: Taisin ostaa viimeiset Kuopiosta, Tivolissa kaupungintalon takana oli. Floristin kukkastudiollakin on kuulemma ollut ja tulee ehkä joulumyyntiin lisää.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...