10. kesäkuuta 2012

Touhua täynnä

Pitkäksi venähtävät postausten välit, kun elämä on touhua täynnä. Ei ole vielä puhettakaan kesälomasta ja remonttitouhut pyörivät koko ajan taustalla pienimuotoisina.

Mitäs uutta täällä onkaan tapahtunut: yläkerran eteistä / aulaa tapetoin eilisen ja tänään jatkuu, ruokailutilassa ikkunanpokat ovat saaneet valkoisen maalin yllensä, sähkötkin on kytketty ruokailutilaan ja nuohoojalta saatu neuvoja uuden takan asennusta varten. Lattian maalaus seuraavana, sitten pitäisi saada savuhormi kuntoon uutta takkaa varten ja piipunmuuri tasoitettua. Että ei lopu touhut ihan heti silläkään saralla. Ikkunoita maalailen koko kesän, kun vaan olisi sateettomia päiviä aina pari vähintäänkin peräkkäin. Ai niin, sellaistakin uutta kuuluu, että Ikea on vihdoin myös Kuopiossa. Se on ihan kiva juttu.


5 kommenttia:

Irmastiina kirjoitti...

Touhua todellakin...:)
Ikkunapuitteiden maalauta pitäisi meilläkin tänä kesänä "harrastaa".

Mukavaa viikonvaihdetta sinulle!

Kris kirjoitti...

kovasti töitä on siis!? Toivottavsti sinulla on aikaa myös levätä ja nauttia kesästä :)

Memmi L kirjoitti...

Minkäslaisiin maalivalintoihin päädyitte ikkunanpuitteiden maalauksessa? Meilläkin tämän kesän askareena (muiden lisäksi) on 80-luvun ruskeiden ikkunanpuitteiden valkaiseminen.. Huh..

Miia kirjoitti...

Irmastiina: Joo, käsite ruuhkavuodet on tullut kyllä ihan selväksi. :)

Kris: Kyllä varmasti levätäänkin, sen takia tämä remontti on varmaan kestänytkin jo kohta kolme vuotta. Ihania kesälomapäiviä odotellessa!

Memmi L: Sisäpinnoilla pohjamaalina on ollut Sadolinin Otepohja ja sen päälle muutama kerros Sadolinin Puu- ja metallimaalia. Ulkopuolet maalataan ensin ohennetulla Teho Ikkunamaalilla ja sitten ohentamattomalla pari kerrosta. Ihan hyvä on tullut, ei ole kokeiltu kyllä muita maaleja, toimisivatko vielä paremmin.

Kirsikka kirjoitti...

Kovasti sielläkin hommaa riiittää :) Onneksi on kesä, kaikki tuntuu paljon helpommalta. Minä täällä opettelen tapetointia, jänskää.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...