8. joulukuuta 2011

Siivekäs

Keittiön pöydällä piparimuotit odottavat yhä leipojia. Possu lentää liihotteli myös keittiön pöydälle. Mitä lie miettii... Tuo possu on ollut meillä esillä kesät talvet milloin missäkin. Yksi parhaimmista koriste-esineostoksista, sillä olen ihan heikkona siivekkäisiin possuihin edelleen enkä kyllä tiedä miksi, sillä kyllähän tuo on lähinnä koominen näky. Tosin sitä mieltä olen useimmista "koriste-esineistä". Näyttävät niin kivoilta kaupassa rykelmissä, mutta kotona yksittäisinä saavat lähinnä kyseenalaistamaan omia ajattelutoimintoja tai jopa niiden olemassaoloa. ;)


12 kommenttia:

Ruususuun äiti kirjoitti...

Voi eii, kuinka suloinen siivekäs possu!!! Ihana, lepposiaa loppuviikkoa sinne!

Irmastiina kirjoitti...

Ihanahan tuo siivekäs pikku possu on...☺

Tuula kirjoitti...

Haaveellisen ja iloisen näköinen possu :)
Meidänkin piti viikonloppuna leipoa pipareita, mutta sama kohtalo - valmistaikinat olivat loppuneet!

Pauliina kirjoitti...

Ihan selvästi tuo possu laulaa jotakin hyvän tuulista joululaulua..sen näkönen hyvä virnistys päällä ;) Leivonta intoa sinne...ja tännekkin :)

kirpparikeiju kirjoitti...

Söppänä possu! Täytyy vielä mainita, että nuo perinteiset kyntteliköt näyttää paljon paremmilta ilman niitä vihreitä havuja:)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana possu onkin! Ihastuin siihen jo jossain sisustus-teeveeohjelmassa. :)

Kuje kirjoitti...

Siivekkäissä possuissa on jotain hauskaa. Olen tehnyt joskus grafiikanlehtisarjan siivekkäistä possuista. On ollut tykätty grafiikka, joten joku muukin näemmä on samaa mieltä kanssamme. :) Niin, heippa vaan, olen ihanan blogisi uusi lukija. Aika uusi koko tässä blogimaailmassa... Viehättävä tämä sinun Tunnelmaa! Hyvää joulunalusaikaa!

Miia kirjoitti...

Moi kaikki ja kiitos kommenteista! Tuossa possussa on kertakaikkiaan jotain charmia, sillä se toden totta hurmaa tuolla veikeällä ilmeellään. :)

Mari kirjoitti...

Lupsakalta näyttää possu siipineen :D Kaupat osaavat somistaa kauniisti- kotona usein tulee todella miettineeksi miten saa ostoksensa sopimaan yhtään mihinkään, vaikka ajatus kaupassa ostohetkellä on aivan loistava :)

Teija kirjoitti...

On se jollakin tavalla sulonen kyllä :) Saman oon muuten huomannut, että kaupassa moni asia näyttää paremmalta, kuin kotona.

Loppuviikkoja toivotan myös :)

SarP kirjoitti...

Possu on aivan mahtava, jos tulisi vastaan - ostaisin.
Niin yksinkertainen asia kuin Karhulan lasipurkissa piparimuotit ja hyvältä näyttää! Tuli joulun odotusolo.

Terhi kirjoitti...

Ihana, suloinen possu! Eihän tuosta voi olla pitämättä! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...