2. joulukuuta 2011

2. joulukuuta

Harmittaa kyllä katkaista perinteet, mutta en yksinkertaisesti tänä vuonna jaksa joulukalenteroida täällä joka päivä. Yksinkertaisesti ei synny riittävästi uutta kuvamateriaalia, kun valoisa aika menee töissä ja mitään etukäteisvalmisteluja ei ole tullut tehtyä. Ei se mitään, uusi mahdollisuus jälleen ensi vuonna ja mikäänhän ei estä silti postaamasta vaikka joka päivä, silloin kun on asiaa. Kiitos teille kaikille muille ihanille, jotka näette vaivaa joulukalentereja pyörittäessänne!

Me korkattiin juuri joulukuu enkelisuklailla. Ajatuksena on laitella vähän jouluista ilmettä kotiin viikonlopun aikana. Ihanaa viikonloppua ja joulukuun alkua!


4 kommenttia:

Nonna kirjoitti...

Sähän voit postailla vaikka tammikuussa joka päivä! Nyt tuntuu joulukalentereita piisaavan!

Mukavaa viikonloppua jouluisine puuhineen!

Mira kirjoitti...

ihanaa joulunalusaikaa sinnekin! kuule ei sitä itsekkään muista valoisan aikaan kuvata vaikka kotona olenkin ;) inhottaa tosiaan ku tulee niin pimeitä kuvia. varmasti puuhaa näin joulun alla muutenkin ja olet töissäkin vielä! hyvää viikonloppua!

Pauliina kirjoitti...

:) Saapas nähdä miten mun kalenterille käy..alku into päällä :) Voi nuo enkeli suklaat :P Meillä avaamaton paketti(vielä) tossa vieressä..mut aamuksi olis tarkotus tyttöjen kalenteriin laittaa..sitten alkaa napsiminen :)

Irmastiina kirjoitti...

Mitäs sitä nyt pakosta postaisi...tämänhän on tarkoitus ollaa hauskaa...☺

aurikoa viikonloppuusi!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...