7. syyskuuta 2010

Satumaista

Tytön huoneessa puuhattiin sunnuntaina aamulla ja lasten leikkiessä sain vihdoin kiinnitettyä seinälle kirppikseltä aikoja sitten löytyneen hollantilaisen vanhan naulakon. Siinä on lähes sama vaaleanpunaisen sävy kuin tytön yöpöytänä toimivassa tuolissa. Ja vähän kultaakin, joka tietenkin oli parasta koko naulakossa tytön mielestä. Naulakossa roikkuu minun vanha mekkoni, joka on otettu esille tytön pukeutumisleikkejä varten. Prinsessamekot ovat pesussa, mutta löytävät sitten paikkansa tuosta. Vintille vievään oveen laitoin siivet, jotka myös ovat vain lojuneet muuton jälkeen milloin missäkin. Ja siipien yläpuolelle tärkeän lahjan ystävältä tytön synnyttyä. Vaaleanpunaisella tuolilla loikoileva Bambi on ostettu kirpparilta 3 eurolla. En yleensä osta pehmoleluja lapsille, sillä niitä on kokonainen leluarkullinen täynnä jo nyt, mutta tätä en voinut vastustaa, kun sekä tyttö että poika halailivat kirppiksellä bambia aivan ihastuneina. Ja Bambi onkin jo ylennetty unikaveri nro kakkoseksi. Mukavaa, kun vihdoin saa seinillekin juttuja, eikä huone näytä niin autiolta. Tytön huoneeseen on alkanut muodostua kivan satumainen tunnelma.


26 kommenttia:

Marianne kirjoitti...

Ihana pikkutytön huone :) Kauniit ja rauhalliset värit. Olisipa saanut tuollaisen huoneen kun itse oli pieni tyttö...

Niina kirjoitti...

Ihana huone ! Kyllä tuo tapetti on ihana, ei voi muuta sanoa.

Marielisa kirjoitti...

Kaunista! Miten osuvasti sanoitkaan: satumainen tunnelma, sitä se on!

Päivi kirjoitti...

Mä en voi sanoin kuvata, kuinka rakastan tätä huonetta! <3 Se on suoraan mun unelmista, juuri tuollaista olen pienimmällemme haaveillut... :) Saanen napata tapetti-idiksen mukaani, mun on PAKKO saada tuota ihanuutta johonkin?!

Todella kaunis, sopivan simppeli mutta juuri oikealla tavalla tyttömäinen. I love it! :)

-Päivi-

tuksu kirjoitti...

Onpas pienellä prinsessa-tytölläsi ihanan värinen huone. Kaiholla muistelen omaa pientä tyttöäni, silloin aika kauan sitten...sitä, joka nyt kutoo äidilleen toinen toistaan kauneimpia neuleita...(on siis täyttänyt jo 30v,) mutta silloin, kun hän oli pieni, kaiken piti olla vaaleanpunaista...ja kimaltavaa, ihan "kuin oikeilla prinsessoilla", sanoi hän.
Ihanat muistot tulivat mieleeni tästä postauksesta. Kiitokset sinulle!
tuksu

Sannu kirjoitti...

Toi tapetti on kyllä niin hieno!
Ihana huone:)

Villasukka kirjoitti...

Kaunista. Ihana huone neidillä :)

inkku kirjoitti...

On kyllä tosi ihana huone. Tykkään myös tapetista.

Miia kirjoitti...

Marianne: Sinun blogisi olikin uusi tuttavuus. Kiva, kun kävit täällä! Minäkin muuten ajattelen, että olisinpa itse saanut lapsena asua tuollaisessa huoneessa. :)

Niina: Näin on, tapetti on tosi kaunis ja livenä paljon rauhallisempi kuin kuvissa.

Marielisa: Kiitos, tunnelma on kyllä sopiva tyttömäisiin touhuihin. :)

Päivi: Tottakai kuka tahansa saa tuota tapettia käyttää! :) Sehän on vain hauskaa nähdä, millaisen huoneen sinä samalla tapetilla saat aikaiseksi. Varmasti aivan ihanan, ei epäilystäkään!

Tuksu: Kiva, että tuollaisia muistoja herää näistä minun arkisista jutuista. :)

Sannu: Kiitos. En meinannutkaan tunnistaa sinua, olet tainnut vaihtaa tuon profiilikuvan (minunkin pitäisi, mutta kun en saa aikaiseksi). :)

Villasukka & Inkku: Kiitos teillekin käynnistä ja kivoista sanoista. Mukavan aurinkoisia syyspäiviä!

Marjuli kirjoitti...

Ihana tunnelma tosiaan. Niin kaunis huone :)

Teija kirjoitti...

Oi että, sydän oikein sykähtää joka kerta, kun näen tuon tapetin! Olen tainnu sitä täälläkin jo hehkuttaa useamman kerran.. :)

Sulonen naulakko, ja bambi myös. Mulla on semmonen heikkous, että ostelen nallukoita kaupasta, jos erehdyn katsomaan niitä liian kauan silmiin.. Jotenkin tulee semmonen olo, että en voi sitä tänne kauppaankaan jättää! Oikeesti!!

Helena kirjoitti...

Onpa kaunis naulakko!

Unknown kirjoitti...

Söpön tytön huone,mäkin voisin tulla teille pikkutytöksi.Saanko kivan huoneen,hyvää ruokaa valmiina pöytää,kivoja vaatteita ja leikkikaluja?Jos olet vailla isohkoa adoptiolasta ota yhteyttä:)
Henrietta

Annu kirjoitti...

Ihanan rauhallinen tunnelma!
Tosi nätti huone!

Miia kirjoitti...

Marjuli: Kiitos!

Teija: Hih, parantumaton hoivavietti siis sinulla tai jotain? Nallukat on kyllä söpöjä ja kyllähän niissä silmissä on yleensä sellainen ihana anova katse. :)

Helena: Minäkin tykkään tuosta naulakosta, kun en ole koskaan nähnyt toista samanlaista. Ja tykkään noista väreistä ja muodosta.

Henrietta: Kannattaa harkita kahdesti, ennen kuin esittää tuollaisen pyynnön. Olen kuitenkin melkoinen tulisielu, joten rauhan tyyssija tämä talo ei suinkaan ole. Joitakin kivoja vaatteita varmaan olisi tarjolla (tosin periaatteisiini kuuluu ostaa mahdollisimman kivannäköiset lastenvaatteet edullisesti eikä merkillä väliä) ja lelujakin löytyy jokunen, tosin varmasti sun mielestä kavereilla olisi kaikki paremmin. Ja huoneenkin joutuisit jakamaan sellaisen tytön kanssa, joka ei tykkää nukkua. ;) Oikeesti, kuinka moni toivoo, että saisi olla lapsi vielä vaikka viikon ajan? Minä ainakin.

Kaisa kirjoitti...

Onpa kaunis naulakko.Ja ihanan tyttöinen koko huone.Meillä varmaan on jatkossakin riemunkirjavaa,vauvasisko kun joskus vuoden päästä muuttaa Unton kanssa samaan huoneeseen (ellei ennen sitä jotenkin ihmeellisesti siunaannu vakituinen työ > laina > oma talo) joten molemmille pitäis sopia huoneen.Nyt on enemmän poikaiset värit mutta verhot ja päiväpeitto kukalliset idealla jokaiselle jotain :)

heini kirjoitti...

Tuo tytön huone on kyllä NIIN ihana, ihastuttaa aina yhtä paljon!Ja niin osuvsti sannottu tuo satumainen tunnelma! Sen aistii kuvistakin! :)

-Heini-

Seija kirjoitti...

Oi miten suloisen hempeän rauhallinen huone. Tapetti on tosi kaunis ja hylly mukava löytö:)))

Unknown kirjoitti...

Samat asiat ne aikuisillakin on kun lapsilla,toisella isompi asunto tai hienompi sitä sun tätä ja ukko kuorsaa valvon anyway jne.Haluisin olla lapsi joskus,saisin kiukutella julkisesti ilman etten joudu hullujenhuoneelle,ei olisi kaikenmaailman vastuita.Teini-ikään en haluisi koskaan takaisin se oli karmeeta tunnepurkausta.

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Oi, miten kaunis huone!

Ihana tuo tuoli joka toimii yöpöytänä.

Mukavaa tiistaita sinulle!

Mari kirjoitti...

Näyttää NIIN kauniilta, ihanat sävyt ja rauhallinen tunnelma <3

i-h-a-n-a!

Sari. kirjoitti...

Suloinen ♥

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Satumaista tosiaan. Tuolla on varmasti ihana nukkua!

Anonyymi kirjoitti...

Mikä tapetti tuo on, mistä löytyy? Aivan ihana!! Pakko saada :)

Heini kirjoitti...

Hei!
Huomaatkohan jos kirjoitan näin vanhaan postaukseen? :)
Meinasimme tapetoida tuolla kirsikkapuu-tapetilla makuuhuoneen, mutta mietityttää, että onko se kovin levoton jos sitä on useammalla seinällä? Olisin kiitollinen jos ehdit vastaamaan :)

Heini kirjoitti...

Hei!
Huomaatkohan jos kirjoitan näin vanhaan postaukseen? :)
Meinasimme tapetoida tuolla kirsikkapuu-tapetilla makuuhuoneen, mutta mietityttää, että onko se kovin levoton jos sitä on useammalla seinällä? Olisin kiitollinen jos ehdit vastaamaan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...