30. elokuuta 2010

Viimeinen päivä

Tähän päivään päättyy yksi jakso elämässä. Palaan töihin huomenna, tosin onneksi saamme vielä pitää pari päivää viikossa vapaata lasten kanssa. Kesäkin on niin selvästi ohi, ettei epäilystäkään. Tytön perhostatuointikin on haalistumassa pois.

Minulla on nyt syysvimma. Nurkat kuntoon ja piha kauniiksi. Kellarissa odottaa läjä kukkasipuleita. Ulkoportaille laitoin krysanteemin, koristekaalin ja hopealankaa. Prisman puutarhamyymälässä piipahdin ja en voinut ohittaa tuota savista ruusua. Sen sävy on kaunis. Hyvä mieli maksoi muutaman euron. Kukat ja sipulit vähän enemmän... Lisääkin tekisi mieli. Huomaan, mieli ja silmä halajaa nyt runsautta sisälle ja ulos. Mikä lie ilmiö sekin.


14 kommenttia:

tuksu kirjoitti...

Oi kuinka onkaan kauniita!
Tuo ruusu on huippukaunis!
Voimia syksyyn, työhön ja aherrukseen! Mun ajatukset isäni tulevassa siunaus/hautaus asioissa... syksyinen on mielikin siisn.
tuksu

lumiomena kirjoitti...

Kerrassaan upeita kuvia! Minullakin on jonkinlainen syysvimma tehdä kaikenlaista, kotoistella, polttaa kynttilöitä ja olla vaan.

Voimia uuteen alkuun.

kerttu kirjoitti...

kaunista! oispa edes oma parveke :( minä taidan vielä hetken odotella, ja ostaa sitten vaikkapa kanervan kotia sulostuttamaan. tekisi myös mieli hakea naapuritalon tontilta syyshortensian oksa, ne ovat niin kauniita valkeissa kukinnoissaan. ensimmäisiä kynttiläiltoja on täälläkin vietetty!

heini kirjoitti...

Kauniita kuvia! Tuo saviruusi on todella kaunis!
Onnea teille uuteen vaiheeseen elämässä! :)

-Heini-

Outi kirjoitti...

Tulin toivottamaan kiinnostavaa uuden alkua. Ja kiittämään kivasta sanasta: syysvimma. Mielestäni se kuvaa syksyn olotilaa aika hyvin.:)

Tiina kirjoitti...

Ihania syystunnelmia! Voi kumpa olisi pian itselläkin se kaunis talo ja etupiha kuisteinee,m jota laitella kauniiseen syyskuntoon... <3

Johanna kirjoitti...

Onpas kaunista. Ja tuo ruusu kruunaa kyllä kaiken. Upea löytö! Sinulla on jännittävät ajat edessä, iloa päiviisi!

Rimpsukaisa kirjoitti...

Voimia työhönpaluuseen,syksyyn myös.Muutos on varmaan iso mutta tuo paljon uutta arkeen.Taidat saada parhaat palat molemmista,kotiäitiydestä parina päivänä ja aikuisten maailmassa toimimisesta niinä muina.Voisin kuvitella että molempia osaa arvostaa kun kumpaakaan laatua ei tule yliannostusta :)

Rimpsukaisa kirjoitti...

Voimia työhönpaluuseen,syksyyn myös.Muutos on varmaan iso mutta tuo paljon uutta arkeen.Taidat saada parhaat palat molemmista,kotiäitiydestä parina päivänä ja aikuisten maailmassa toimimisesta niinä muina.Voisin kuvitella että molempia osaa arvostaa kun kumpaakaan laatua ei tule yliannostusta :)

Kultsin kämppä kirjoitti...

Kauniita syysistutuksia! Samoissa suunnitelmissa pyörii omakin mieli.

Marielisa kirjoitti...

Ihanat kukkaset <3

Syysvimmaa pukkaa täälläkin, tosin siihen on erityinen syynsä ;)

Kaikkea hyvää teidän perheelle uuteen vaiheeseen elämässä - sinulle työniloa & kaunista syksyn jatkoa!

Tuula kirjoitti...

Ihania syyskuvia kerrassaan :)
Jaksamista uuteen elämänvaiheeseen!

Kirsikka kirjoitti...

Syksyä tehdään jo kovasti tännekin. Meillä tosin ulkona vielä pelrgonit täydessä kukassaa, jotan ulokukat saavat vielä vähän aikaa odottaa :) Joku ihana matto olohuoneeseen pitäisi vielä löytää. Mukavaa työnalkua, jännää!

aNNa kirjoitti...

Voi kuinka kaunis tuo ruusu!!!
Ja uuden ajanjakson alku, se on aina tervetullutta ..itsekkin sellaista juuri elän.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...