16. elokuuta 2010

Debyytti

Eilen oli Kuopion torilla taas suurkirppis. Tälläkin kertaa olin myyjänä paikalla. Lastenvaatteet, astiat ja sekalainen tavara vaihtoi omistajaa ja kaapit tyhjenivät. Lisäksi ensimmäistä kertaa kokeilin omien käsintehtyjen juttujen myyntiä. Päivän hittituote olivat kärpässienet, joita voi käyttää joulukoristeina, lastenhuoneessa tai vaikkapa avaimenperänä. Näitä teen jatkossakin myyntiin. Rautalangasta väännetyt tekstit saivat myös uudet omistajat, näitäkin taivuttelen mielelläni lisää. Kiva päivä muutenkin, aurinko paistoi kuumasti ja oli hyvää seuraa (kiitos sisko!). Ainoa miinus on laatikoiden kantamisesta äkillisesti kipeytynyt selkä, joka pakotti minut särkylääkekuurille. Jospa se siitä. Mukavaa viikkoa teille!

14 kommenttia:

tuksu kirjoitti...

Oi, kuinka ihastuttavia kärpässieniä :) Ihania kertakaikkiaan:) Selällesi toivon pikaista parannusta! Varmasti kiva kokemus tuommonen kirpparointi kerran myyjänäkin. Itse en ole koskaan ole ollut tilaisuudessa kokeilla...mutta kirpparipöytä semmosella itsepalvelukirppiksellä mulla kerran oli ja se oli kiva juttu. Ainahan se oisi kiva kohdata ne ihmiset, joiden luokse tavara lähtee:)
ja nuo itsetehdyt jutut! ne on kyllä kivoja:)
Mukavaa viikkoa sinne, kipeästä selästä huolimatta.
tuksu

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Tuollaiset ulkokirpparit ovat hienoja.
Olet tehnyt hienoja kärpässieniä! tuollaisiä pitäisikin huovuttaa jouluksi. Nehän eivät mene ulkonakaan huonoksi, paranevat vaan.

Mukavaa maanantaita!

Heidi kirjoitti...

Suloisia sieniä ja kaunista tekstiä :) Toivottavasti selkäsi paranee pian!

Niina kirjoitti...

Ihania sieniä!!

Hurmioitunut kirjoitti...

Voihan että. En ollut paikalla vaikka kuinka halusin. Varmasti oli mukavaa myydä kauniissa säässä ja jos kauppa vielä kävi :)

Sinun tekemäsi jutut ovat hienoja, mistä lienetkin nuo kärpässienetkin keksinyt.Nehän sopii näin syksyn tullen vaikka mihin :)

Tiina kirjoitti...

Vau, ihanat kärpässienet ♥ Ja nuo tekstit, aivan valloittavia.

Muutenkin kivan kuuloinen tapahtuma, tuollaisessa luulisi kaupan käyvän ja ihmisten viihtyvän.

heini kirjoitti...

Ihania juttuja olet tehnyt myyntiin!
Toivottavasti selkäsi paranee nopsaan!

-Heini-

Niina K kirjoitti...

Voi hitsi miten ihania myrkkysieniä niinko tyttö sanoo :) Sopii kuin nenu naamaan tähän värikaipuun kourissa kieriskelevään silmään. :) Toivottavasti Selkäsi paranee asap!!

Katja kirjoitti...

Rautalankatekstit on hienoja! Takuulla ostaisin jo sellaisiin törmäisin :)

A-L kirjoitti...

Kaunis toteutus lippunauhasta!

Teija kirjoitti...

Näyttää somalta, kaikki!

Kirsikka kirjoitti...

Suloisia sieniä ja nuo rautalankajutut ovat tosi kivoja!

Miia kirjoitti...

Ihanan näköisiä myytäviä tosiaan! Varmasti kävi kauppa.

Tiina kirjoitti...

Heh, minäkin kävin torikirppiksellä, ja muistan pöytäsi tuon ihanan liinan (ilmeisesti pussilakana?) ansiosta - meinasin kysyä myytkö sen, mutten sitten jaksanutkaan.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...