24. heinäkuuta 2010

Asuntomessut osa 2

50-lukua yhdessä talossa, romanttista uusvanhaa toisessa. Pelkistettyä, modernia, mustavalkoista höystettynä väreillä suurimmassa osassa taloja. Kivoja mattoja useassakin talossa. Mustia saunoja lähes kaikissa taloissa, mikä herätti paljon reaktioita muissa messuvieraissa, kun mielenkiinnolla kuuntelin kommentteja. Ohimeneväksi ilmiöksi veikkailtiin. Mutta minä tykkäsin katsella niitä mustia tai tummahkoksi käsiteltyjä saunoja sormipaneeleineen. Annoin "hyvväillä silimiä", kuten messubussin kuljettaja kuvaili savolaisia järvimaisemia kuskatessaan meitä ja montaa muuta keskustasta messualueelle ja esitellessään upeaa Saaristokatua. Siinäpä tärkeimmät messukuulumiset.

Mukavaa viikonloppua! Mä lähden nyt etsimään netistä kivoja kohteita Tampereelta ja lähiympäristöstä, sillä huomenna aamulla aikaisin startataan siskon kanssa auto ja hurautetaan pariksi päiväksi pakoon arkea. Niin kaunista kuin arki onkin, kyllä vaihtelu virkistää!


2 kommenttia:

aNNa kirjoitti...

Hei! Löysin ensimmäistä kertaa blogiisi. Upeita kuvia! Mielenkiinnolla luin postauksia teidän remontista. Meillä on sama homma menossa omassa rintamamiestalossa ;)

Tätä täytyy jäädä seuraamaan :)

Päivi kirjoitti...

Mäkin olen jotenkin viehättynyt niistä tummista, savusaunatyyppisistä saunoista... Meillä on sauna vielä kokonaan tekemättä, katotaan, mitä siitä aikanaan tulee.. ;)

Ihanaa Tamperetta! :)

-Päivi-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...