23. heinäkuuta 2010

Asuntomessut osa 1

Tänään päästiin miehen kanssa kahdestaan kiertämään asuntomessut. Ei ollut suuria odotuksia, messutarjonta kun poikkeaa hieman liian kliiniseen suuntaan tästä nykyisestä sisustusnäkemyksestämme. Mutta ainahan tuollaisessa paikassa on jotain, joka ihastuttaa, yllättää, ihmetyttää, kauhistuttaa, naurattaa... Paljon löytyi katseltavaa, keskusteltavaa ja jopa jotain jäi käteen omaa kotiakin varten. Messualueella muutamasta talosta on kyllä niin huikeat maisemat järvelle, että pisti huokailemaan. Mutta sitten toisaalta niissä taloissa sisätilat olivat julkistilojen ja kodin välimaastosta. Joku messuvieras taisi kommentoida erästä taloa taidegalleriaksi kodin sijaan. Mutta varmasti niille ihmisille, jotka taloihin muuttavat asumaan, ne ovat sydämellä suunniteltuja ja rakastettuja koteja ja omistajiensa näköisiä. Kuvissa ensimmäinen erä satunnaisia asioita, joihin kamera sattui kiinnittämään huomiota päivän aikana.


6 kommenttia:

hietzu kirjoitti...

Ihanasti olet saanut ikuistettua yksityiskohtia :) Oliko kuinka paljon tungosta,toisin sanoen jouduitteko jonottamaan kohteisiin? Jossain uutislähetyksessä ainakin oli kamala määrä ihmisiä.

lumiomena kirjoitti...

Kauniita kuvia ja tunnelmia. Messutalot muovaantuvat aikanaan asukkaidensa näköisiksi. Saaristokaupunki on upea alue. En tosin ole varmaankaan messuille menossa, mutta hieno sijainti ja upeat maisemat.

KARHIN KOULU kirjoitti...

Kiva, laita vaan kuvia messuilta! Itse ei tänä vuonna pääse.

Viivu kirjoitti...

Ihanat kuvat <3

Meilläkin olisi haaveissa päästä tuolla miehen kanssa kahdestaan pyörähtämään...

Onnenkyynel kirjoitti...

Hienot kuvat oot saanut räpsittyä.
Oi, kunpa pääsiskin käymään, huoh.
Olis ollut mukavaa.
Meillä miehen työ on esteenä=(
Mutta, hienoa kuulla, että odotukset ylittyi!

Heli kirjoitti...

Kiva päästä messutunnelmiin näiden kuvien myötä, kiitos:)Aina sieltä jotain ideoita jää itsellekin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...