12. toukokuuta 2010

Blogille kesäilmettä

Tämä päivä ollaankin vietetty pihalla. Ihan kuin kesällä, sisällä käydään vain syömässä tai sitten myös syödään ulkona. Pihalta on sittenkin noussut esiin krookuksia. Valkoiset ja violetit saavat jäädä, keltaiset kaivan ylös ja yritän löytää niille uuden kodin. Jostain syystä keltaisia kukkia en osaa katsella omassa pihassa. Pensasaidan alla on nousemassa helmililjoja tai jotain muuta pientä sipulikukkaa, mistä olen myös hyvin iloinen. Olen kitkenyt ja siistinyt, lukenut puutarhakirjoja ja pukenut blogia kesäasuun. Ihana päivä.

7 kommenttia:

Anis kirjoitti...

Siellä jo kukat pian kukkivat. Ihanaa! Minä vasta perustan pihaa edellisten asukkaiden jäljiltä ja yhtään perennaa ei olla vielä laitettu...hiljalleen

Mannukka kirjoitti...

Ihana toi sun uusi kesäasu! Syreeninkukkia odotellessa.. taitaa vielä kuukausi mennä..:-)

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Pihojen hoitaminen on varmasti mielenkiintoista näin keväällä. Näkee elämän alkavan uudelleen kukkapenkeissä.

Aurinkoista Helatorstaita!

lumiomena kirjoitti...

Kaunis uusi ulkoasu! Minäkään en erikoisemmin pidä keltaisesta omassa pihassa, mutta krookuksien joukkoon sattui muutama keltainen "vahinko" :)
Istutimme muuten tänään illalla pihallemme syreenin (sekä pari pionia, ruusupensaita ja daalioita - meillä ei ole aikaisemmin kasvanut mitään!).

Outi kirjoitti...

Ihana kesäinen tunnelma!

Kultsin kämppä kirjoitti...

Sama fiilis täällä keltaisten kukkien suhteen. Kaikki muut käyvät, mutta jotenkin keltsi ei vain sytytä.

Kiva kesäfiilis!

Marie Elisabeth's rum kirjoitti...

Kaunis kesäilme. Kiva kun kukkaset tupsahtelevat esiin.Minulta kun puuttuu puutarha tai oma piha niin käyn ihastelemassa puutarhureiden töitä puistoissa.Kiva on lukea ja seurata blogeissa puutarha touhuja ja siten päästä mukaan kesän kauneuteen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...