15. helmikuuta 2010

Tapahtumia

Viikonlopusta asti on ollut ohjelmaa koko ajan. Lauantaina oli mummon hautajaiset. Muistotilaisuus pidettiin kauniissa vanhassa talossa, jonka sisällä oli juuri mummoni "näköistä". Mummo olisi sopinut miljööseen mainiosti. Näin hänet istuskelemassa kahvikupin ja leivoksen ääressä rupatellen iloisesti kauniista sisustuksesta jonkun tuttavansa kanssa.

Eilen käytiin parhaiden ystävien kanssa muistelemassa menneitä Rossossa ystävänpäivän kunniaksi. Rosso nyt ei ole enää pitkään aikaan ollut minun suosikkiravintoloitani, mutta lukioajoilta tuttu pannupizzaleipä aurajuustolla ja valkosipulilla on "retrolistalla", jossa on suosikkeja menneiltä vuosilta. Maistuihan se edelleen, mutta parasta oli pitkästä aikaa istua ystävien kanssa rauhassa.

Pojan 1-vuotiset lähestyvät ja vierailulle tulijoita olisi enemmän kuin vapaita iltoja. Tänään tehtiin päätös keittiöstä. Kesällä sitten pistetään tuulemaan. Vielä vähän hienosäätöä ja kodinkoneiden valintaa. Yritän laittaa juttua keittiösuunnitelmistamme pian. Toivottavasti nämä kiireet helpottavat pian.

10 kommenttia:

Pauliiina kirjoitti...

Niin se aika rientää..muistelin että teillä on 1vuotis synttärit samaan aikaan kuin meillä :)

Anis kirjoitti...

Mukvaa, että mummo saatiin hyvästellä arvoisessaan ympäristössä.
Meillä myös tulossa 1 v synttärit ja tekemistä riittää...

Tuula kirjoitti...

Osanotto mummosi poismenosta :( Jotenkin välittyy, että teillä oli lämmin ja läheinen suhde.

Ihanaa tuo ulkona syöminen ystävien kanssa. Minäkin pääsin siitä nauttimaan viikonloppuna, ai että teki hyvää!

Saara kirjoitti...

Jaksamisia sinne mummon poismenon johdosta!

Ihana kaakeliuunin kuva tuossa alla. Missä teilä tämmöinen on?? :)

Miia kirjoitti...

Tosiaan Pauliiina ja Anis, meillä on samanikäiset muksut! :)

Tuula, kiitos. Kyllä olin läheinen mummoni kanssa. Alaluokilla koulun jälkeen menin aina mummon luo, niiltä ajoilta varsinkin on paljon ihania muistoja. Nämä viimeiset vuodet menivät niin, että hän ei ollut ihan tässä päivässä kiinni.

Saara, kiitos sinullekin. Kaakeliuunia ihasteltiin siellä paikassa, jossa muistotilaisuus vietettiin. Siellä oli ihania kristallivalaisimia, vanhoja tapetteja ja paneeleita, puhumattakaan huonekaluista. Voi kun meillä olisikin kotona tuollainen... :)

Sini kirjoitti...

Ihailin tuota kuvaa pitkän tovin. Ajattelinkin, miten suuremmoista, että teillä on tuollainen... :) Mutta onneksi voi haaveilla!

Iloa ja jaksamista arkeesi!

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Kauniissa ympäristössä sait jättää mummollesi hyvästit.

Innostun aina näistä remppajutuista ja innolla odotan keittiöjuttujasi.

Niin ne pikkuiset vain kasvaa. Hienoa, että ystäviä on paljon. Lapsi saa olla onnellinen, kun on niin rakastettu!

mukavaa sunnuntaita!

Una kirjoitti...

Osanottoni mummon poismenon johdosta... =/

*halitus*

Valloittava valkoinen kirjoitti...

kohta on 1v synttärit meilläkin!
Ja tiedätkö sait minulle kyyneleet silmiin...mummuani mietein.voimia sinulle vaikka en oikeasti osaa ja jotenkin joku osa minusta ei halua edes ajatella miten se sitten sattuu kun se aika ja hetki koittaa kun mummusta pitää luopua.Voimia en osaa muuta sanoa.

Halauksin Anu

imlacking kirjoitti...

Jyväskylässä oli nyt noita vanhoja Rosson ruokia listalla, kun Jyväskylän toinen Rosso täytti 20vuotta. Muistan, että oon Tampereella joskus syönyt tuota pannupizzaleipää, mutta en ole kyllä varma että oliko sittenkään sama. Tai siis, kun tuntui nyt kauhean isolta. Ei ollut kyllä hinnalla pilattu, 3,90e s-kortilla.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...