22. tammikuuta 2010

Tapetti(epä)onnea



Eli bye bye Metsätähti. Sitä ei sitten saa enää tähän hätään uutta erää, joten jouduttiin muuttamaan suunnitelmia. Aluksi kyllä tuntui kurjalta, mutta ei enää. Palattiin alkuperäiseen suunnitelmaan eli Kirsikkapuuhun. Tietenkin. "PikkuPrinsessakin" hyväksyy (hän viettää nykyään suurimman osan ajastaan tuo alimman kuvan vanha tyttöjen alusmekko päällään leikkien hienoa rouvaa tai prinsessaa...). Ja jotenkin tuntuu aika hyvältä, että asiat meni niinkuin meni, sillä tuo tapetti on huomattavasti pirteämpi tunnelmaltaan. Vaikka se löytyykin aika monesta kodista, niin eihän se mitään. Me tykätään siitä myös. Eikä lamppuakaan tarvitse vaihtaa, kun tuohon tapettiin entinen tytön huoneen lamppu punaisine yksityiskohtineen passaa ihan hyvin.

Saan tapetit ehkä huomenna, kun suuntaan päivän reissulle Helsinkiin. Se tarkoittaa lähes 10 tuntia autossa päivän aikana, mutta toivottavasti lopputulos on vähintäänkin Kirsikkapuu-tapetit kainalossa ja kaksi Leksvik-kirjahyllyä Ikeasta tytön huoneeseen. Vanhoja en tähän hätään ehdi löytää, mutta luulisin, että maalattuina nuo uudetkin kirjahyllyt sopivat tunnelmaan mainiosti.

Antakaapas muuten vinkkejä, missä kannattaa Helsingin shoppailureissulla käydä? Koskaan en ole käynyt Helsingin antiikki- tai vanhan tavaran liikkeissä, joten ne kiinnostavat ja kivat pikkuputiikit myös. Moko, Indiska, Monsoon, niissä käyn varmasti ainakin hypistelemässä.

p.s. Yhtä taistelua tämä kuvien asettelu päivitetyllä editorilla. Teksti siirtyy välillä kuvien viereen, jos yritän liittää kuvia tekstikappaleiden väliin. Editorissa ja esikatselussa näkyvät normaalisti peräkkäin. Apua???






19 kommenttia:

Jutta kirjoitti...

Harmi että ollut epäonnea tapettiasioissa, varmasti turhauttavaa tapetoida useampaan kertaan. Mutta tuo Kirsikkapuu on aivan upea ja sopii kuin nakutettu teidän väreihin. Ja ei kai se tee tapetista sen huonompaa, vaikka se monessa kodissa onkin. Minäkin olisin halunnut sen tummansinisen version meille, mutta on kuulemma liian tyttömäinen miehen musiikkihuoneeseen :D

Riikka kirjoitti...

Kauniilta näyttää tapetti! :)
Ja kyllä täälläkin bloggerin kanssa taistellaan, välillä onnistuu välillä ei.

Mukavaa viikonloppua!

Jonna kirjoitti...

Tervetuloa Helsinkiin! Moko Market on ainakin todella ihana paikka, sieltä saa myös hyvää ruokaa kahvilan puolelta, joten sitäkin voin suositella. Hirmu vähän missään sisustuskaupoissa pyörin, joten en osaa mitään hyviä vinkkejä antaa. Etelä-Espalla on Papagena, josta itse olen aina joskus löytänyt jotain kivoja juttuja. Stockmann on se paikka minne minä suuntaan aina, kun on jotakin tarvetta :)

Minustakin tuo Kirsikkapuu on todella ihana, sopii varmasti tytön huoneeseen!

Pauliina kirjoitti...

Onnea ostosreissulle! Kunpa pääsisin itsekin. Ehdottomasti menisin Cobelloon! http://www.cobello.fi/

Pellon pientareella kirjoitti...

Leksvikiähän taitaa saada myös valkoisena, vai millä värillä maalaat? Hesan antiikkikaupat yms. ovat karsean kalliita! Kirsikkapuu on tosi nätti, katselin sitä Tapettitalossa. Bloggerissa on puutteita, vaikka olisi html-velhokin, joten ongelma ei ole sinussa.

Anonyymi kirjoitti...

Kiva tapetti tuo Kirsikkapuu...kovin herkkä...ihana. Sopii just hienosti prinsessalle...Minusta tuota korkeampaa Leksvik`in hyllyä sai alennuksella (huomattavalla mielestäni), mutta se oli sitä korkeampaa mallia....

Sari. kirjoitti...

Helsinkivinkkini:
http://www.piironki.fi/

Nettipuodista tehdyt tilaukset voi noutaa puodista jos haluaa shoppailla jo etukäteen :)

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Kirsikkapuu on kaunis ja aika tyttömäinen. Hyvä valinta. mitä sitten vaikka on yleinen. Jos itse tykkää (ja pikku asukas tykkää!!!), niin se riittää.
Mukavaa reissua!

heini kirjoitti...

Tuo kirsikkapuu on kyllä kaunis tapetti, ihana pienen prinsessan huoneeseen.
Ihanat "rekvisiitat" myös, tuo rumpu ja alushame, tai hienon rouvan hame. :)

-Heini-

Anonyymi kirjoitti...

Säästä rahaa sunnuntaillekin ja suuntaa huutokauppaan Hiltulanlahteen, Vanulaan klo 13 :)
Marja

morso kirjoitti...

Hei, ei tapetti suosiosta pilaannu. Herkkä ja kaunis on. Oma suosikkini vanhoissa tavaroissa löytyy korkeavuorenkadulta www.fasaani.fi. Siinä lähistöllä on muitakin vanhaa ja uutta roinaa ja sisustusrompetta myyviä putiikkeja. Itse kävelin viimeksi fasaanista ulos tiikkisten sarjapöytien kanssa. :)

morso kirjoitti...

Hei, ei tapetti suosiosta pilaannu. Herkkä ja kaunis on. Oma suosikkini vanhoissa tavaroissa löytyy korkeavuorenkadulta www.fasaani.fi. Siinä lähistöllä on muitakin vanhaa ja uutta roinaa ja sisustusrompetta myyviä putiikkeja. Itse kävelin viimeksi fasaanista ulos tiikkisten sarjapöytien kanssa. :)

Rebecca / Sanctuary kirjoitti...

Kirsikkapuu on kyllä niin kaunista! Suosittelen esim. Nougat'ta Bulevardilla ja Korkeavuorenkadulla kannattaa poiketa tärppeinä esim. Malou, iso antiikkipaikka Fasaani ja vielä vähän alempana Kapteeninkadun puolella Kämppä ja Linne - kaikki nuo mainitsemani on vasemmalla puolella katua keskustasta tultaessa. Ja Moko tietysti!

kati kirjoitti...

Meillä on myös suunnitelmissa kirsikkapuu tytön tulevaan huoneeseen. Se vaan on niin kaunista, eikä haittaa vaikka monista blogeista tuttu. Luulen kuitenkin, että kaikille jotka meillä käyvät kyläilemässä on kyseinen tapetti uusi tuttavuus ja erikoisuus, hih.

Ja tsemppiä Hesan matkaan! Meiltä on melkein sama matka autossa istumista siihen suuntaan. Mutta kyllä sitä jaksaa kun on noin hyvät saaliit tiedossa ;)

Sini kirjoitti...

Itse rakastan myös kirsikkapuuta. Löytyyhän sitä myös omasta kotoani ja tarkoitus on tässä piakkoin tapetoida lisää seiniä sillä.

Onnea reissuun ja toivottavasti mukaan lähtee kaikkea muutakin kivaa. Täytyisi itsekin poiketa Helsingin ihanilla kaupoilla oikein ajan kanssa joskus tässä. Käyn siellä töissä, mutta kaupoille täytyy kuitenkin varata ihan oma aikansa... :)

kisu kirjoitti...

Minä kans tykkäisin kirsikkaputapetista. Aioinkin sitä aiemmin jo hankkia, mutta kaikki on niin vaiheessa, että kunhan joku tolkku tähän touhuun saadaan saadaan niin sit pohdin tapetteja. Mut ottais kyllä varmaan päähän, jos uusinta-tapetoinnin joutuisin tekemään niin kuin teillä...

Mukavaa viikonlopun jatkoa!
-kisu-

Miia kirjoitti...

Kiitos kaikille vinkeistä, Helsingin reissu olikin mielenkiintoinen elämys, siitä seuraavassa postauksessa. :)

Jutta: Tummansinistä Kirsikkapuuta on ihan pakko saada taloon johonkin, se oli päätetty jo ennen tuota tytön huonetta.

Pellon pientareella: Minustakin Leksvikiä sai valkoisena, mutten ainakaan nyt löytänyt netistä enkä tavaratalosta. Maalaan yllätys yllätys pehmeän valkoiseksi.

Marja: kiitos huutokauppavinkistä. Tosin jäi tänään väliin, oli niin hirveästi muuta ohjelmaa. Harmitti kyllä.

Sanctuary: Sinun vinkeissäsi oli monta liikettä, joista en ollut ollenkaan tietoinen. Nyt oli aikaa niin vähän, että en päässyt noita vielä katsastamaan, mutta ensi kerralla ihan varmasti! Mokossa sentään kävin. ;)

Rouva V kirjoitti...

Ihana tuo tapetti. <3

Sabuska kirjoitti...

Hei minä myös valitsin lastenhuoneeseen harmaa pohjaisen kirsikkatapetin se on niin herkkä ja kaunis.
Kiva remontti-koti teilläkin ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...