18. kesäkuuta 2009

Tammen kultaiset

Tammen kultaiset kirjat ovat niin ihanan viattomia ja suloisesti kuvitettuja, että haaveilen kerääväni niistä useimmat. Lapsena niitä on luettu ahkerasti ja onneksi muutama vanha kappale löytyi vanhempieni varastosta. Tarjousmyynneistä on tarttunut mukaan jokunen uusi painos ja kirppariltakin löytyi tällä viikolla ensimmäinen, todennäköisesti aivan lukematon uutta painosta oleva kappale. No, meillä tämä "kokoelma" on ahkerassa käytössä. Päätin arkistoida tänne nuo kirjojen kannet sitä mukaa, kun kokoelmani karttuu. Voisin ostaa kirpparihintaan lisää näitä, etenkin vanhat painokset houkuttavat, mikäli ovat hyväkuntoisia.
7 kommenttia:

Sari kirjoitti...

No huh, mikä määrä ihania Tammen kultaisia. Näissä on sitä jotain... ;-) Hyvää juhannusta!

Sari. kirjoitti...

Oi! Nämä ovat niin legendaarisia! Etenkin tuo "maalarikissat", muistan lukeneeni sitä uudelleen ja uudelleen ja uudelleen... :)

Kaunista juhannusta ♥

Sarppa kirjoitti...

Mukava kokoelma jo, osa ihan tuttujakin.

Pitääkin kirppareilla katsastaa sillä silmällä jos vaikka löytyisi..

Hyvää juhannusta

Tuula kirjoitti...

Hienon kokoelman alun olet jo saanut kasaan. Nuo ovat kyllä niin ihania ja muistorikkaita kirjoja! Itsekin olen niitä katsellut sillä silmällä ja alan varmaan kerätäkin jossain vaiheessa.

Mukavaa juhannusta :)

Bullukat kirjoitti...

Ihanan nostalgisia. Olen itsekin kirjahulluna yrittänyt kerätä noita, vanhempina painoksina. Pihi kun olen, en ole raaskinut paljon maksaa eikä näin ollen kokoelma ole kovin nopeasti karttunut.

mude kirjoitti...

Nää on niin minun lapsuuttani! Luultavasti melkein jokaisen 60-luvulla syntynee...
IHANIA!!!

Pieni Lintu kirjoitti...

Nuo on ihania, meillä on vasta yksi..kun olin pieni niin porukoilla oli noita vino pino, luulen että ovat heittänee meneen.. :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...