17. maaliskuuta 2009

PunavalkoistaNyt en näköjään voi ohittaa punaisen ja valkoisen yhdistelmää. En ole tytöllä kovin paljon punaista käyttänyt, mutta nyt se taitaa olla tämän kevään ja kesän juttu. Farkkujen kanssa näyttää raikkaalta ja pirteältä. KappAhlista löytyneitä ovat kaikki ylimmän kuvan vaatteet. Minusta tuo autokuosi oli hauska, toimii sekä tytöllä että pojalla.

Tänään oli pakko käydä hakemassa sadetakki (CityMarketista Lotta&Lassi-mallistoa), jossa on fleecevuori, kun jo monta kertaa olen sitä hypistellyt. Säästäväinen luonne kun olen, en useinkaan osaa heti tehdä ostopäätöksiä. En yhtään tykkää pukea montaa takkia päällekkäin, joten toivottavasti tämä pelastaa muutaman sateisemman päivän. Kuosi on ainakin ihana. Mukaan tarttui myös vihreä-valkoraitainen paita, joka toimii pojallakin kivasti sitten kun hän kasvaa.


6 kommenttia:

Rimpsukaisa kirjoitti...

Ihanan raikkaita vaatteita,täytyy käydä katsastamassa josko takkia löytyisi poikaisempana versiona.Autopaitaa hypistelin minäkin mutta toistaiseksi mukaan lähti vain keltavihreä leppäkerttupaita.Josko seuraavasta tilistä..

Mari kirjoitti...

Ihania ostoksia! Olen hypistellyt tuota samaa takkia... tekis myös mieli ostaa, mutta toistaiseksi on jäänyt hyllyyn.

Hanna kirjoitti...

Ihania ostoksia, niin raikasta! minäkin tykkään puna-valkoisesta yhdistelmästä ja yleensä kesää vasten tulee sellaisia tytöille hankittua. Vähemmälle käytölle vain jää kun kaikki on niin ruskea-vaaleanpunavoittoista.

Kanerva kirjoitti...

Kiva tuo takki!

Helinä kirjoitti...

Tuo vuorillinen sadetakki on todella kaunis! Täällä kanssa yksi pieni joka kuleskelee samanlaisessa punavalkoisessaan.
Eipä paljon raikkaampaa yhdistelmää voi olla kin punainen ja valkoinen!

Niina kirjoitti...

Ompas ihanan raikkaita värejä!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...