9. tammikuuta 2009

Vähän sinistäMeillä on tehty tyhjennystä vaatehuoneessa ja Konttiin lähti runsaasti huonekaluja. Vaatehuoneen kätköistä löytyi kaksi upean näköistä kirjaa, jotka olen saanut mummoltani muuttaessani ensimmäiseen omaan kotiin. Nämä olivat vain jostain syystä hautautuneet pahvilaatikon pohjalle, vaikka näiden kuuluisi ehdottomasti olla esillä.

I found two beautiful old books, that I got from my granny years ago. For some reason I had forgotten these. I think they look absolutely gorgeous and I will definitely not hide them in some box again.


8 kommenttia:

Helinä kirjoitti...

Kumma juttu. Aina joskus löytää jostain pahvilaatikon pohjalta esineitä jotka olisi pitänyt alunperinkin olla paraatipaikalla.
Vaikka ylivoimaisesti suurin osa pahvilaatikkotavarasta joutaa kaatikselle tai kierrätykseen.
Todella kauniita kirjoja!
:)

Piukku/Pia kirjoitti...

Hei! Linkitän blogisi omaani. Käythän heittämässä kommenttia jos asia ei ole ok =)

Elsa kirjoitti...

Kauniita aarteita ja muistoja!

Maria kirjoitti...

Voi miten kauniita! Vaasikin on suloinen.
Onko tuo toinen Jokanaisen Niksikirja? Isälläni on se, erilaisin kansin ja se on kyllä hervottoman hauska! :) Joskus, jos kohdalle sattuu kaunis vanha kirja, vaikka siinä ei olisi mitään kelvollista luettavaa, se täytyy poimia ihan vain ulkonäkösyistä esille. Joskus tosikommat vieraat sitten hämmästelevät, että 'mitä sinä tämmöisellä...' Silloin saa naurua pidellä. :)
Mukavaa viikonloppua! :)

Sabuska kirjoitti...

Heipparallaa, seinä on käsitelty hiilen sävyisellä Supi saunasuojalla ja lauteet on lauteiden suojalla, värjää hiukan punertavaksi, mutta on väritön

Miia kirjoitti...

Helinä: Meillä ei noita vanhoja aarteita liiemmin ole, mutta näköjään jokunen kuitenkin. Onneksi! :)

Pia: Tottakai voi linkittää.

Elsa: Kauneinta on nuo ihanat kuluneet sävyt kirjojen vaaleissa kansissa. Hauskaa, että sattui molemmissa olemaan tuota sinistä.

Maria: Tuo toinen on Jokaisen naisen kirja ja kyllä siitäkin nykynaiselle riittää hupia kerrakseen. Siellä opastetaan kyllä kaikki naisen elämään liittyvät asiat. Mukavinta luettavaa ovat kaikenlaiset käyttäytymissäännöt ja etiketit.

Sabuska: Kiitos tiedosta, mietitään josko saunalle tehtäisiin vaikkapa ensi kesänä jotain.

Hanna kirjoitti...

Ompa kauniita kuvia, erityisesti tuo lähikuva. Olet tainnut päästä leikkimään uudella kameralla :)

anu kirjoitti...

Kauniita kirjoja!!!

Iloista keskiviikkoa!
Anu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...