28. tammikuuta 2009

Ahkerana


Olen ollut tänään kovin ahkera. Tai pikemminkin hormonien valloissa. Tuli siivottua vaatekaappia pohjia myöten. Se olikin perusteellisen siivouksen tarpeessa, tai on ollut jo pitkään. Etenkin sellaiset paikat, jotka saa piiloon, jäävät minulta usein kaaoksen valtaan. Lisäksi ompelin tytön balettiasusteille kassia. Nuo kuosit piristävät kummasti ja tuovat kesän mieleen.

I have been busy cleaning and sewing. I am making a little bag for my daughter's ballet clothes.


7 kommenttia:

"Kantriina" kirjoitti...

Miun täytyisi myös järjestellä kaappeja :/ Ennen joulua järjestelin yhden piirongin laatikot..... uskomatonta kuinka paljon siellä oli turhaa paperia ja tavaraa!
Tyttösi balettikassista tuli varmasti kaunis :)

Hanna-Maria kirjoitti...

Vastavierailulla. Niin kauniita kuvia ja tunnelmallisia ajatuksia. Laitan sinut listalleni, jotta löydän tänne uudestaankin. Ethän vain pahastu?

Sinä saat arjenkin näyttämään kauniilta!!

Ihanaa päivän jatkoa!

Miia kirjoitti...

Kantriina: Balettikassi on vielä työn alla... laitan kuvia, kunhan se on valmis. Niin vähän omaa aikaa ja energiaa, että on paljon asioita työn alla. :)

Hanna-Maria: Tottakai voit laittaa blogini listallesi. Kiva, jos haluat pistäytyä uudestaankin. Arkihan on kaunista, en voi ottaa siitä kunniaa itselleni! Ihanaa perjantaipäivää ja viikonloppua sinnekin!

Mimmimamma kirjoitti...

Kaapit ja komerot meikäläiselläkin aina sekaisin. Tänään kyllä jostain syystä on tullut niitä myllättyä ja siivoiltua. Saas nähdä jatkuuko tehokkuus enää huomiseen. ;)

Oikein mukavaa talvista viikonloppua! :)

Anis kirjoitti...

Hei Miia.
Ihana blogi sinulla. Mielenkiintoista seurata elämäänne ja käsitöiden edistymistä. Olemme aika samanlaisessa vaiheessa sillä oma tyttöni täyttää kolme toukokuussa ja toisen lapsen la on 9.3, joten hormoonien vallassa täälläkin jyllätään:)
Milloin teille toista odotellaan tulevaksi?
Käyhän vierailulla Pikkukankaalan blogissa.

Anis kirjoitti...

Edelliseen viestiin vielä...löytyihän se la kun selasin tuossa alaspäin...eli kohta käsillä...jännittävää odotusta.
Täälläkin pikkuprinssiä odotellaan. Sininen sisustus mielssä kun vai jaksaisi toteuttaa :)

Miia kirjoitti...

Moi Mimmimamma! Kummia nuo kaapit, kun syövät vaikka minkälaista tavaraa. Onneksi ne tyhjenevät kuitenkin suht nopeasti, kun tulee oikea inspiraatio!

Anis: Tosiaan meidän tilanteet on aika samanlaiset, kiva kun kävit blogissani ja jätit kommenttia! Hyvää vointia odotuksen loppumetreille sinnekin!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...