7. joulukuuta 2008

Uusi rakas


Minä olen muutaman päivän (tai siis hetket ennen nukkumaanmenoa) saanut harjoitella yhteiseloa uuden rakkaani kanssa. Olen tylsimys ja olen jo ottanut joululahjani käyttöön. Se on uusi digijärkkäri, ei kalleimmasta päästä, mutta peittoaa vanhan digipokkarin mennen tullen etenkin näin valottomina aikoina. Myös tämä kuvan possu on jotenkin rakas. Ostin sen kesällä torikujalta joulua ajatellen. Kotiin päästyäni laskin sen hetkeksi nukkekotikaapin päälle olohuoneeseen ja siihen se jäi. Se on niin söpö, etten raaskinut sitä laittaa piiloon. Pitsistä sidoin vain rusetin kaulaan. Ehkä jouluksi se saa vielä jonkun juhlavamman rusetin kaulaansa.


My new camera is making me happy. And this little pig, that I bought this summer thinking of Christmas decorations. It was impossible to hide it and it has been very happy watching the life in our living room ever since last summer.

9 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Ihana on possu! Joku kiva jouluinen rusetti kaulaan:) Kiitos kivasta ja piristävästä kommentistasi eilen...

maijja kirjoitti...

Oo mikä sika! Järkkärin hankintaa en ole katunut päivääkään, enkä hetkeäkään - en kertaakaan. Ei edes silloin kun se tuntuu isolta ja hankalasti mukana kuljetettavalta. Eli tervetuloa kerhoon :)

Fru Skrot - Rouva Romu kirjoitti...

Plääh taas yksi jolla on uusi kamera - haluaa myös!! Kuva possusta onkin oikein mukavan skarppi ja selkeä ja possukin suloinen ilmestys rusetteineen!

Pauliiina kirjoitti...

Hei! Tulin vastavierailulle ja huomasin että täällä olen enenkin käynyt ihastelemassa. Kaunis koti on teilläkin <3
Masu tosiaan täälläkin kasvaa ja esikois tyttö (3v.) pitää äidin liikkessä, että välillä unohtaa olevansa raskaana :)(mitänyt yöt vauva pitää liikkeillään hereillä ja liikkuminen on niin kömpelöä).

Miia kirjoitti...

Mari: Kiva, jos piristi! Minuakin ilahduttaa, kun piipahtelet täällä!

Maijja: Kiitos, järkkärikerhoon kuulun niin mielelläni. Tosin harjoittelua se vaatii... En osaa vielä edes salamaa laittaa pois päältä tietyissä kuvaustoiminnoissa.

Rouva Romu: Kiitos vierailustasi! Toivottavasti haaveesi vielä toteutuu.

Pauliiina: Joo, kömpelöä on. Ei ollut ensimmäisen raskauden kohdalla ihan näin "raskas" olo. :)

Marge kirjoitti...

Ihana blogi. Teillä on kaunis koti. Jään tätä seurailemaan. :)

Sabuska kirjoitti...

Hih, joku muukin "tylsimys" ottanut joululahjan käyttöön, itse odotan omaa digijärkkäriä saapuvaksi päivänä minä hyvänsä ja otan sen sillä siunaamalla sekunnilla käyttöön kun laatikon saan avattua, olkoonkin, että on joululahjani...

Nina kirjoitti...

Onnittelut uudesta rakkaastasi!:)
Järkkäri on hyvä hankinta.

Kiva on possusi ja kuin pisteenä i:n päällä tuo ihanainen pitsirusetti.

Niina kirjoitti...

Nuo possut on ihania. Niitä on semmoisia suuriakin :) Oon nähnyt.

Minulla oli nyt tämän toisen kanssa paaaljon suurempi pötsi. Olin valtava. Ja onhan tässä vielä sulateltavaa ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...