14. marraskuuta 2008

Jahti


Jotain hyvää, jotain ei niin menestyksekästä. Keskiviikolle kaavailtu paritalokatselmus toteutuikin vasta tänään. Talo oli ihana, mutta voi, niin epäkäytännöllinen lapsiperheelle. Mutta oli hienoa, kun mieskin tykkäsi tunnelmasta. Taisi olla hänelle ensimmäinen kerta, kun hän pääsi oikeasti näkemään ja kokemaan sen tyylisen kodin, mikä minulla on haaveena ja jota olen hänelle yrittänyt välittää. Ja ensimmäinen kerta, kun mieheni oivalsi vanhan talon ja niihin sopivien materiaalien ja sisustustyylin viehätyksen todella. Olen kyllä hänelle esitelmöinyt kuvien ja tv:n sisustusohjelmien avulla haaveeni ja hän on sen hyväksynyt tavoitteeksemme, mutta nyt siitä taisi oikeasti tulla yhteinen haave. Joten talojahti jatkuu, kun tämä kyseinen yksilö ei meille sopinut (huonejärjestys oli huono eikä muokattavissa sopivaksi, alakertaan vievään porrasaukkoon mahtui vain portaat, jotka olivat kuin tikapuut jne.).


Yksi jahti sen sijaan on ehkä päättymässä onnellisesti, sillä huomenna haetaan Joensuusta RomuRitarista kotiin tämä kaunokainen, mikäli se vastaa odotuksia myös "livenä". Se pitäisi vielä jotenkin saada yläkertaan makuuhuoneeseemme ratkaisemaan vaatesäilytysongelmia. Siinä onkin projektia kerrakseen, ennen kuin kaappi on paikallaan.


The hunt for a dream house continues. Today we saw a beautiful potential house, but it was so unpractical for a family with little children. The atmosphere was just right and now my husband finally had a chance to experience the style of my dream house in reality. And it seems, that now we share this dream instead of him only accepting my dream as a goal for us. Another hunt is probably getting to a successful end and this beautiful piece is coming home tomorrow.


Kuva: RomuRitari

13 kommenttia:

Sarppa kirjoitti...

Tulin heti vastavierailulle =)

Jessus kuinka ihanan kaapin olet jahdannut, toivottavasti on hyvä..
huutonetissäkin olis yks ihana kaappi jos toi ei ole hyvä..

http://www.huuto.net/fi/showitem.php3?itemid=91052458

aiemat kuvasi olivat tosi kauniita, niin harmonisia..

Tuula kirjoitti...

Upea kaappi kerta kaikkiaan! Toivottavasti on hyvä ja saatte sen kotiin :)

Tsemppiä myös asuntojahtiin. Se on kyllä totta, ettei lasten kanssa kannata ottaa epäkäytännöllistä ratkaisua, vaikka ihana olisikin. Me missattiin ihana vuokrakämppä tunnelmallisesta puuhuvilasta, kun talossa oli liikaa portaita eikä säilytystilaa lastenvaunuille... Kyllä silti kismitti, kun se talon tunnelma olisi ollut niin ihana!

anu kirjoitti...

Oi mikä ihana kaappi!!!

Miia kirjoitti...

Täällä sitä nyt köllöttelen sängyssä ja kaappi katselee minua tyytyväisenä tuossa vieressä. :) Makuuhuoneesta siis pian lisää juttua. Hyvää viikonlopun jatkoa!

tina kirjoitti...

Voi kun ihana kaappi!
Pyykinpesijän paikka meillä auki ei voisi vähempää kiinnostaa se homma tällä hetkellä;0)En ymmärrä millai 5 lasta voi saada aikaan semmoiset pyykkivuoret vai oisko se mamman tehottomuutta:0)

Hanna kirjoitti...

Kiva että olet takaisin!! Olen alusta asti tykännyt blogistasi paljon, kuvasi ovat aina niin kauniita. Minusta voit ihan hyvin jatkaa Tunnelmaa -alla myös uusista aiheista.

Aivan ihana kaappi, vastaavasta myös haaveilen jos olisi lisää tilaa.

Miia kirjoitti...

Kiitos Tina! Joo, luulen, että pyykki-innostukseni on väliaikaista ja minä sentään pesen vasta kolmen hengen talouden pyykit... noin monen lapsen pyykit voisi tuottaa jo vähän huokaisuja tässäkin tilassa minulle. Tsemppiä.

Ja kiitos Hanna! Olipas lämmittävää luettavaa, kiva että tykkäät blogistani!

Mari kirjoitti...

Voi apua miten ihana kaappi! Arvaappas kenellä on samantyylinen etsinnässä:)) Onnea uuden kaapin omistajalle! Niin ja onnea oikeanlaisen asunnon etsinnässä...

Mimmimamma kirjoitti...

Oi kun kiva päästä taas seurailemaan teitin elämää,mukavaa,kun tulit takas!:)

Hienoa,että sait mieheesikin tartutettua omaa unelmaasi. On se vaan niin paljon helpompaa,jos tuollaisissa asioissa ollaan samalla kannalla ja unelmoidaan samankaltaisista asioista.
Komea on kaappi,kiva,että oli teille passeli ja saitte sen omaksenne.

Niin ja loppuun vielä mahottomasti onnea uuden perheenjäsenen odotukseen. Voimia ja vointeja!:)

Maria kirjoitti...

Tulin tänne vinkkaamaan, blogiini jätetyssä kommentissa haikailemaasi ikean Tromsnes sänkyä löytää esim. huuto.netistä.
Tässä yksi: http://www.huuto.net/fi/showitem.php3?itemid=91484323

Ihana blogi sinullakin, täytyy vierailla useammin.
Terkuin: Sisustusmaanikko

Sanctuary kirjoitti...

Mahtavan ihana kaappi! Ja lykkyä kodin etsintään, se oikea tulee taatusti vielä vastaan!

Miia kirjoitti...

Mari, joo voisin nähdä tuon kaapin teillä oikein hyvin! Toivottavasti löydät teille sopivan tapauksen.

Mimmimamma, kiva olla takaisin, kun huomaan, että "vanhat tutut" löytävät vielä tiensä tänne. Ja kiitos onnitteluista. :)

Marialle suuri kiitos vinkistä, harkittiin jo ihan vakavasti, mutta sitten iski paniikki, että sopiiko sänky sittenkään tulevaan kokonaisuuteen ja piti ottaa aikalisä. Ja sängyn hakeminen olisi ollut vähän hankalaa, muttei kyllä mahdotonta.

Sanctuaryllekin kiitos visiitistä!

Nora kirjoitti...

Hieno kaappi, kertakaikkiaan. Ja kiva, kun olet jatkanut kirjoittelua. Kuvasi ovat aina niin ihania.
Hyvää viikonloppua!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...