30. marraskuuta 2008

AdventtiaikaanJotain merkkejä on jo joulun odotuksesta meidänkin kotonamme. Eilen kävin pikaostoksilla ja mukaan tarttui nauhoja, pitsejä ja kangasta. Keittiöön aion ommella uuden verhon ja raitakangas päätyy tässä vaiheessa pöytäliinaksi tai koristetyynyihin päälliseksi. Tai sitten teen joulukuusen alle pyöreän maton. Ulko-ovelle askartelin koristeen risutähdistä. Meidän joulu näyttää siis pääasiassa ruskealta ja valkoiselta. Vihreää tulee luonnollisesti myös. Osaisinkohan olla ilman punaista? Todennäköisesti sitä lipsahtaa joukkoon pieninä pisaroina sinne tänne.
Some signs of Christmas season have appeared in our home. This year brown and white are the colors. I will add some green to it. And I am wondering about red. Is it possible to not have red around you on Christmas?


4 kommenttia:

Piukku/Pia kirjoitti...

Hei! Minulla on tuosta raidallisesta kankaasta beiget sekä punaiset verhot ja viimeeksi torstaina kun pyörähdin kangaskaupassa ihastelin tuota ruskeaakin =)Aivan ihanaa kangasta.

Hanna kirjoitti...

Oi miten ihania värejä, kankaita ja nauhoja. Punainen tulee minullakin sisustukseen vasta lähempänä joulua pieninä annoksina.

Nina kirjoitti...

Ihania kangaskauppa ostoksia!
Ruskea ja valkoinen sisutuksessa on kaunista.
Jouluun laittelin enemmän punaista, kun lapset olivat pieniä, mutta nyt tässä aikuisten huushollissa punaisen väri on muuttunut syväksi tumman viininpunaiseksi ja sitä on vain siellä täällä.

emäntä kirjoitti...

Kauniita ostoksia. Meilläkin punaista pilkahtaa, mutta enemmän noita samoja luonnonläheisiä sävyjä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...