16. maaliskuuta 2008

Tapettia työhuoneeseen


Vihdoinkin on kokeiltu ensimmäistä kertaa tapetointia ja se olikin aika helppoa. Yksi yläkerran makuuhuoneista sai yhdelle seinälle tuollaisen haalean vedenvihreän / vaaleanvihreän tapetin antamaan vähän vastapainoa tummalle lattialle. Tapetointi korostaa myös kivasti huoneen rakenteita, sillä ikkunan kohdalla katto on korkeammalla ja toisella reunalla on viistokatto. Tämä huone palvelee tällä hetkellä työhuoneen ominaisuudessa, satunnaisena vierashuoneena ja varastona epämääräisille tavaroille, joista nyt on tarkoitus päästä eroon. Huoneeseen jää toistaiseksi työpiste tietokoneineen ja lisäksi minä saan vihdoin itselleni oman "työpöydän" ja säilytyspaikan kaikkia käsityöjuttujani varten. Olen muuten siitä aika innoissani, kun voi jättää rauhassa keskeneräisen työn odottamaan seuraavaa sessiota eikä tarvitse korjata jälkiään jokaisen pienen aherrushetken jälkeen.

A little colour to a room, that for now has served as a working space, guest room and storage for stuff, that doesn't fit anywhere else. Our intention at this point is to make this room a place for work done at home (and this means a space for the computer and all the equipment related) and also my "studio". I am so excited to get a little corner just for my crafting and sewing!

3 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Kauniin värinen seinä ja ihana yksityikohta tuollainen vino seinä/katto! Kaunista.

Olisipa oma työhuone aika mieletön juttu!

Sea Angels kirjoitti...

It is so very nice to have a clear space to call your own, I hope you really have fun getting it ready.
Hugs Lynn xx

Nora kirjoitti...

Hyvänvärinen tapetti.

Oma työhuone olisi upea, mutta oma työpöytäkin on kyllä jo hieno juttu. sitten kun sen vielä jaksaisi pitää järjestyksessä, että inspiraation tullessa vois vain aloittaa hommat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...