3. helmikuuta 2008

Vilahdus vihreääLuulenpa, että tänä keväänä asuntoamme piristävät kauniit vihreän sävyt. Se tuntuu ainakin tällä hetkellä juuri oikealta väriltä piristämään nuhakuumeen keskellä kiemurtelevaa perhettämme ja tuo kotiin aavistuksen keväästä ja odotuksen kesästä. Ruskea ja valkoinen saavat vihreästä mukavaa potkua ja vaaleansininenkään ei vihreää taida vierastaa, jos sävy on sopiva.

Beautiful green will be the color of this spring in our home... It seems to lift our spirits, while we are struggling with flu and fever. Especially these bright greens bring a hint of spring and summer and that certainly is needed. Brown and white get a nice kick out of adding some green to them and I think light blue also likes to be combined with these natural tones of green.

11 kommenttia:

kati kirjoitti...

Ihana väripiristys!

Laitoin viime viikolla minäkin kolme taulua seinälle jotka ovat hyvin tuota samaa vihrän sävyä. Jotenkin taitaa olla jo kevätfiilis valloillaan...

riitta Helinä kirjoitti...

ihanaa, kaunista, raikasta!

kevättä ja kesää odotellaan, eikä täällä pohjoisessa ole ollut vielä kunnon talven paukkupakkasia...

mutta ehkäpä tuo lisääntynyt valo aiheuttaa tämän kevätvillityksen, aloitetaan se sisustamalla!

emäntä kirjoitti...

Kauniita sävyjä! Minä suunnittelin samoja, kunhan pääsen itse kunnolla jaloilleni (se kuume täälläkin..), jotenkin tuntuu niin tunkkaiselta, vihreä raikastaisi kodin ja saisi ehkä äidinkin piristymään ;)

magi kirjoitti...

Vihreä taitaa olla jonkinlainen trendiväri täksi kevääksi. Ainakin sitä on paljon tarjolla...

Hanna kirjoitti...

Ihanan raikkaita vihreitä kuvia! Tulee niin keväinen fiilis. Tosin minä vielä odottelen sitä talvea ja lunta....

Miia kirjoitti...

Minun kevätfiiliksen taitaa aiheuttaa töissä pitkälle kevääseen täyttynyt kalenteri, jonka selailu saa aikaan tunteen siitä, ettei kesään ole tosiaan enää pitkä aika... :) Kiitokset kaikille kommenteista, nautitaanhan toki vielä tästä lopputalvestakin kevättä odotellessa.

Mimmimamma kirjoitti...

Vastavierailulla täällä! Ja heti heitän sulle haasteen. Jos jaksat siihen osallistua niin löydät sen blogistani. :)

Hanna kirjoitti...

Sinulle on haaste blogissani :)

Tuatara kirjoitti...

Ihanan raikkaita vihreän sävyjä! Tuli ihan pakottava tarve mennä kotiin kukkakaupan kautta tänään. Meillä puoli perhettä sairastaa toivon, että jaksan itse paremmin hoivata kun näen kauniita kevätkukkia pöydällä.

vonnie kirjoitti...

Your blog is so beautiful and inspiring. It makes me feel peaceful and appreciative of little touches one can give to a home. And Thank you so much for including comments in English.

Miia kirjoitti...

Oi ja voi, en ole ehtinyt vastata teidän kommentteihin, vaikka arvostan jokaikistä tänne jätettyä viestiä täydestä sydämestä.

Kiitokset haasteista, mutta tuntuu siltä, että on pakko jättää väliin tällä kertaa, kun aika on ollut kortilla muutenkin tämän bloggaamisen suhteen. Mieluummin käytän nyt sen ajan vierailemalla teidän blogeissanne. :)

Vonnie: Thank You for visiting. Your words are so kind, I am happy that my blog can give you inspiration.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...