19. marraskuuta 2007

Joulu hiipii kotiin


Olen selaillut ja ostellut joululehtiä. Ja lainannut kirjastosta ihania kirjoja, joita lukemalla voi suorastaan sukeltaa haaveiden jouluun. Aluksi tuntui, että hukun ideoihin, jotka haluaisin joskus toteuttaa. Nyt kirjoitan parhaimmat ideat ylös. Osa on pakko toteuttaa jo tänä jouluna. Ensimmäiset joulukoristeetkin tarttuivat mukaan ihan niinkin arkisesta paikasta kuin Prismasta. Värien valinta joulun sisustukseen on minulle tänä vuonna melko helppoa. Hopeaa, lasia, valkoista ja kuluneita luonnollisia vaaleita ruskean ja harmaan sävyjä. Niitä höystämään vihreää ja punaista. Ongelmana on vain se, käyttääkö oikein tummaa punaista vai ihanaa raikasta joulunpunaista... Muutenkin tämän saman jutun kanssa tunnun painiskelevan ylipäätäänkin sisustamisessa. En osaa päättää, haluaisinko pääasiassa sellaista iloista ja pirteää, modernein linjoin ja väreillä ja kuvioilla höystettyä sisustusta ympärilleni vai viihtyisimmekö paremmin rauhallisessa, klassisessa, maalaisranskalaisin vivahtein sisustetussa kodissa. Molemmat ovat niin houkuttelevia vaihtoehtoja.

I have been reading piles of maqazines and books to get some ideas for Christmas. At first I found an idea after another and couldn't remember what I wanted to do first. Now I write the best ones in my idea book. I imagine our Christmas this year being a combination of silver, glass, white and shades of light brown and grey. And of course there has to be something green and something red. I still have to decide whether to use dark red or a brighter shade of red, the original Christmasy red.

5 kommenttia:

Inkivääri kirjoitti...

Samoja onkelmia tuntuu olevan jouluimmeisillä. On niin monenlaisia ihania juttuja tarjolla eikä kaikki käy millään kaikkeen. Minulla on yhdistelminä punainen ja kulta, sininen ja hopea. Ja punaista on vuosien mittaan kertynyt enemmän ja se puna on enempi tummaa kuin kirkasta, enemmän intianpunaista kuin viininpunaista kuitenkin.

Tuollaiset hopeakoristeet olisivat kyllä aivan ihanoita - kävisivät hyvin siniseen kammariini:)

Moderncountry kirjoitti...

OH! Have you been reading my thoughts??
These colours are the ones i want to use this Christmas!! How strange isn`t that? oh..
Yes, you sounds just like me. I have also been writing ideas down. How to decorate the Christmas table for instance. This year i want to do it delicate with a luxuriously feel to it. I hope i will succeed. And i hope you will succeed with your plans too!

Enjoy the weekend!
Aina x

Anonyymi kirjoitti...

No on sinulla "ongelmia".

Miia kirjoitti...

Inkivääri: Kiitos visiitistä! Sininen kammari kuulostaa ihanalta... :)

Aina: I am sure your Christmas will be absolutely beautiful. And the fact, that you are probably doing as much as possible by your own hands, just adds to the beautiful atmosphere. Enjoy your Christmas preparations!

Anonyymi: Eiköhän meillä kaikilla bloggaajilla ole tämä julkinen elämä ja yksityinen elämä omine ongelmineen kuten myös tottakai iloineen, joten ei ehkä kannata lukea tekstejä niin mustavalkoisesti. Minua kiinnostaa, kuinka eksyit blogiini, jos et ole kiinnostunut blogini aihepiireistä?

Mustikka kirjoitti...

Kaunista "hopeaa"!
Tosiaan, joka paikasta pursuaa ideoita. Pitäisi vain valita ne omimmat. Sininen-hopea yhdistelmä on muuten kaunis.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...