31. elokuuta 2007

Uutta kotona


Sain kotiin itse suunnittelemani ja isäni kanssa yhdessä rakennetun ison puisen kaapin. Se sijaitsee tällä hetkellä olohuoneessa. On ihanaa, kun kaapin päällä on mukavasti tilaa tavaroille, joita mielellään katselee, mutta joille ei ole tähän asti ole ollut kunnollista paikkaa.

Tuo koristelintuhäkki on ostettu hurjasta puutarhatavaroiden alennusmyynnistä muutamalla eurolla ja maalattu vain sopivan väriseksi. Se oli sellainen likaisen ruskea alkuperäisväriltään. Nyt se raikastaa ja piristää olohuonetta mukavasti. Pitää keksiä häkin sisälle jotain kivaa tässä talven aikana. Häkki on puuta ja metallia, joten kynttilöiden laittaminen häkin sisälle lienee poissuljettu vaihtoehto.

Syyshortensiat, jotka tänä kesänä istutimme, kukkivat jo mahtavin kukinnoin pihalla. Tuo maljakossa oleva kukinto oli itse asiassa sateen jälkeen ollut niin painava, että hento oksa nuoressa pensaassa ei jaksanut sitä kannatella vaan katkesi. Nyt saamme siis iloita siitä sisätiloissa jonkin aikaa.

I've built a big cupboard with my father and now it is finally here in my home. For now it stays in our living room. It is great to have a place for all those beautiful things, that until now haven't really had a proper place to be on display. Now we can enjoy them easily.

The bird cage I bought this summer. It cost only a few euros. After painting it (the original colour was a dirty-kind-of brown) it is a beautiful and fresh sight in our living room. I am thinking of putting something inside the cage, but haven't figured it out yet, what that something could be. I suppose candles are out of the guestion (at least they can't be lit) because the cage is partly made of wood.


The flowers in the vase are from our garden. This branch wasn't strong enough to carry the weight of this inflorescense when it was raining.

9 kommenttia:

Outi kirjoitti...

Haluaisin kyllä nähdä kaapin kokonaan! :-) Lintuhäkki on söpö. Pikkumuratti sisään kasvamaan tai jos jostain löydät vintage-pikkulintuja...

Mai kirjoitti...

Minä myös olisin halukas näkemään kaapin ihan kokonaisena=)

olivelund kirjoitti...

Här är en till som blir nyfiken på ditt skåp....;)Jättefin fågelbur!
Önskar dej en riktigt trevlig helg!

Miia kirjoitti...

Varmasti näette kaapin kokonaankin jossain vaiheessa. Olohuone odottaa muitakin muutoksia (huonekalujen maalausta ja ruokapöydän tuolien uusia irtopäällisiä ym.), joten kaapista on ärsyttävää ottaa kuvia keskellä sekalaisen näköistä seurakuntaa. Mutta lupaan ja vannon, että joskus. :)

Nuttula kirjoitti...

Odottelen myös kaapin kuvaa :) Lintuhäkki on todella kaunis ja ihanan värinen!

Matroskin kirjoitti...

Ihania värejä. Blogissasi on aina niin rauhaisa tunnelma! Itse laittaisin häkkiin jotain leikkieläimiä.

Tuula kirjoitti...

Ihania tunnelmia ja kuvia jälleen :) Rentouttavaa viikonloppua!

Anonyymi kirjoitti...

Hei. Sinulla on aivan ihana tuo lintuhäkki!

stimpy kirjoitti...

Hallahovi bongattu! ;)
Ihania kuvia ja tunnelmia tässä blogissasi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...