10. maaliskuuta 2007

Ruskea kotini / My brown home

Olen kyllästynyt ruskeaan. Mikä on aika kurjaa, sillä kotimme on hyvin ruskeasävytteinen. Rakastin ruskeaa vielä jokin aika sitten ja monet hankinnat onkin tehty sen mukaisesti. Ja lahjatkin ovat sattuneet samaan väriskaalaan. Ja mikä hauskinta, myös asuntomme edellinen asukas, joka on saanut rakennusvaiheessa päättää pintamateriaalit, on ollut myös selvästi ruskean ystävä. Kaikki laatat talossa yläkerran wc:tä lukuunottamatta ovat eri sävyisiä ruskeita... Piristeenä meillä on sitten sisustuksessa valkoista ja jonkin verran tummaa punaista. Joulun aikaan se onkin mielestäni ihan kiva värimaailma, mutta näin kevään koittaessa tuntuu vähän "likaiselta". Eli kun vertaa tuohon Auroran raikkauteen, olisi meillä aika paljon hommaa, että kotimme alkaisi edes vähän muistuttaa sitä tyyliä... Mutta jotain on tehtävä. Vaikka tuossa kuvakollaasissa olevat yksittäiset esineet ovat edelleen minusta kauniita, kaipaan ympärilleni raikkautta, valoa ja väriä.

I've grown out of brown, which used to be my favourite. This is a bit sad, because our home is very brown. Also the family, who lived in this house before we moved in, were obviously fans of brown also and have chosen the materials accordingly. To brighten the overall view we have some white and dark red items. In the Christmas time it feels nice and warm to live surrounded by those colors, but in the springtime it feels somewhat "dirty". Now that you compare this to the pictures of Aurora, an example of my dream house, in my older post you can see that there is a lot of work ahead, if we want to make our home even a bit closer to that atmosphere. I still consider the articles in the photo collage beautiful, but I need more freshness, light and color around me.

3 kommenttia:

Matroskin kirjoitti...

Jossain telkkariohjelmassa kuulemma esiteltiin maali, jolla voi maalata kaakeleita. Kerropa sitten jos innostut kokeilemaan.

Miia kirjoitti...

Minä satuin näkemään sen (en vaan muista mikä ohjelma...). Se vaikutti kyllä aika kätevältä, saumaukset tehtiin erikseen sellaisella maalikynällä ja näytti kyllä aika aidolta, mutta en ole varma uskallettaisiinko maalata kaakeleita, jotka ovat suht uusia ja hyvälaatuisia...

Matroskin kirjoitti...

Niitä blogissani olevia Cath Kidston -tyylisiä vihkoja saa muuten ihan Tiimarista, jos kiinnostaa. Niissä on tyhjä paperi, sellaisia vihkoja ei ole helppo löytää.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...