26. helmikuuta 2007

Miss Little's Room

Tyttäreni huone on ainoa huone kodissamme, jolle on jo tehty jotain. Seinät ovat saaneet yllensä vaaleanpunaista ja tummaa punaista. Olen käyttänyt verhoissa ja pinnasängyn katosverhon koristeena Puttipajasta ostettua punaruutuista koristenauhaa. Matto on Ikeasta, lamppu tutun turvallisesta Anttilasta. Mutta vielä huone on vähän paljas, ja tavarat eivät soinnu yhteen niin harmonisesti kuin toivoisin. Joten pientä säätöä vielä, tosin olen kyllä sitä mieltä, että lastenhuone on lasten eikä äidin...

Kiinteiden vaatekaappien ovet ovat kovin modernit, mikä ei ole enää ollenkaan makuuni... vetimet menevät ainakin vaihtoon, mistähän löytäisi kivoja... pitää käydä nettiostoksilla joku päivä. Lisäksi työn alla on pienen lapsuudestani tutun tuolin kunnostus pulpettipöydän kaveriksi, säilytysratkaisuja leluille ym. Lisään kuvia, sitä mukaa kun valmistuu... tässä muutamia ideoita ja otoksia tytön huoneesta.


My daughter's room is the only room in our home, that has already had something done to it. The walls have been dressed in pink and dark red. I used some red gingham ribbon to the curtains, also made a little bow to the canopy. The room still is somewhat bare, all the things are not in harmony with each other in such a way I would want them to be. So some little changes and improvements need to be done, although I think that a room for the children is really for them and not for mum's decorational needs... More pictures as we get closer to our vision. Here are some ideas and snapshots of her room.

5 kommenttia:

Outi kirjoitti...

Kiitos kauniista sanoista blogissani! Ja minä haluan lisää kauniita kuviasi blogiisi! :-9 Kivoja vanhanmallisia vetimiä löytyy ainakin Rakennusapteekista, valikoimaa voi selata myös nettisivujen kautta.

Matroskin kirjoitti...

Eksyin tänne White Countyrsta. Ihanan näköistä, onpa nätti matto. Ihailen kamalasti, että joku jolla on pieni lapsi jaksaa oikeasti sisustaa. Meidän lastenhuone on kamala, siellä on edellisten asukkaiden laittama kammo halpiskaapisto, jota ei ole tällä hetkellä varaa uusia.

Miia kirjoitti...

Kiitos tänne eksymisestänne!

Outi: kiitos vinkistä, tuo Rakennusapteekki osoittautui hyväksi linkiksi.

Matroskin: Kuten sanoin, tuo onkin ainoa huone, jolle on ollut tähän mennessä energiaa tehdä yhtään mitään... ei tämäkään äiti mikään superihminen ole! ;)

Matroskin kirjoitti...

Kysyit nukkekodista. Alunperin meinasin rempata oman vanhan tekoviktoriaanisen nukketaloni, mutta sitten alkoikin tehdä mieli hienompaa. Ostin äitini avustuksella Pikku Kengurusta upean New Orleans 1800-luvulla -tyylisen vaaleansinisen talon. Se on nyt mökillä, kun nuo meidät poitsut pistäisivät sen säpäleiksi. Olen väsännyt sinne vaikka mitä. Esim samppanjapullon korkin metallilangoista saa hienoja ranskalaistyylisiä puutarhatuoleja.

Nuttula kirjoitti...

Aivan ihania ja raikkaita nuo punavalkoiset kuvat!! Muutenkin kaunis blogi, odotan innolla jatkoa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...